150-180K Arası Sistem Toplama

Adam ille de beyaz istiyor demek ki ama beyaz diye 5070tı falan çok saçma. 5090 çıkılmayacaksa super serisi beklenip 5080 super in veya 5070tı superin fiyatına göre beyaz toplanabilir.
dedigim gibi ben olsam ne yapar eder 5090 lı sistem yapar 6 yıl keyfime bakardım 4k da

dedigim gibi ben olsam ne yapar eder 5090 lı sistem yapar 6 yıl keyfime bakardım 4k da

Hocam en ucuz 5090 120k dan başlıyor neredeyse kalan ekipmanları o kadar düşürmeye gerek yok bence ilerde gerekirse 5090 alır 5070ti da şuanki bilgisayarıma gider aynı anda 2 sistemi yükseltmiş olurum yükseltme yapacağımda satmak ile uğraşmayacağım için kafam rahat o konuda.

Hocam en ucuz 5090 120k dan başlıyor neredeyse kalan ekipmanları o kadar düşürmeye gerek yok bence ilerde gerekirse 5090 alır 5070ti da şuanki bilgisayarıma gider aynı anda 2 sistemi yükseltmiş olurum yükseltme yapacağımda satmak ile uğraşmayacağım için kafam rahat o konuda.
dedigim gibi ülkemizde en çok ekran kartı fiyatları zam geldiginde roketliyor ekipman fiyatları kadar degil o yüzden dedigim gibi benim düşüncem bu ben 5090 sistem yapmaya çalışırdım

Adam ille de beyaz istiyor demek ki ama beyaz diye 5070tı falan çok saçma. 5090 çıkılmayacaksa super serisi beklenip 5080 super in veya 5070tı superin fiyatına göre beyaz toplanabilir.
Diğer arkadaşa yazdığım gibi yükseltme yapabilirim, beyaz olması konusunda da istekliyim.

Teşekkürler, sıvı soğutucu, anakart ve ssd'de ufak değişimler yaptım dieğr arkadaşların tavsiyesi ile son halini de atacağım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şuan 20-30k arasında ama 2 monitör lazım, yan monitörün o kadar kaliteli olmasına gerek yok şuanlık
Bu sisteme bu bütçeyi bölersek yazık olur. 2 monitör içinde boyut, çözünürlük vs beklentilerinize neler?

Bu sisteme bu bütçeyi bölersek yazık olur. 2 monitör içinde boyut, çözünürlük vs beklentilerinize neler?
Hocam 30 k yı da aşabilirim. ana monitör 27' 240 hz 2k tarzında bir şey olabilir. yan monitörde 27' olması yeterli diğer kriterler çok önemli değil sadece yan monitörü dikey ve yatay olarak kullanacağım beğenirsem aynısından alıp 3. monitöre çıkaracağım en yakın zamanda

Hocam o başlığı eklerken ki mutluluğunuzu anlatır mısınız hiç tatmadım da o duyguyu

Hocam 30 k yı da aşabilirim. ana monitör 27' 240 hz 2k tarzında bir şey olabilir. yan monitörde 27' olması yeterli diğer kriterler çok önemli değil sadece yan monitörü dikey ve yatay olarak kullanacağım beğenirsem aynısından alıp 3. monitöre çıkaracağım en yakın zamanda
Ultrawide düşünür müsün? Çift monitör gibi kullanabilirsin.
Eğer yok dersen şu şekilde yapılabilir:

Hocam o başlığı eklerken ki mutluluğunuzu anlatır mısınız hiç tatmadım da o duyguyu
18 yaşındayım, 1 sene staj 1 sene iş deneyimi ve babamın biraz desteği ile biriktirdiğim parayı tek seferde kaybetmek üzereyim hocam toplamak zevkli ancak ödeme kısmına yaklaşmak banka hesabından gidecek olan parayı düşünmek insanı yıkıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultrawide düşünür müsün? Çift monitör gibi kullanabilirsin.
Eğer yok dersen şu şekilde yapılabilir:
Hocam teşekkürler, Ultrawide kullanmayı düşünmüyorum bir ekranı dikey ve yatay kullanacağım ve çift monitöre de alıştım artık, gerektiği zaman 3 monitöre de daha rahat çıkabilirim diye düşünüyorum. Bu monitörleri de listeme ekledim, eğer sistem düşündüğümden ucuza gelirse samsung'u net şekilde alacağım. Aksi hali için Samsung alternatifi, daha uyguna 1-2 seçenek daha iletebilirseniz çok iyi olur teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Geri