Arama sonuçları: *

1. W

EPİC GAMES TWD DEFİTİVE EDİTİON TÜRKÇE YAMA NASIL YAPILIR

Selal başlıkta gördüğünüz gibi epicten twd definiti edition aldım ama türkçe yama yapmak istiyorum nasıl yapıcam
  2. W

STEAM HESABINI 2 VEYA 3 KİŞİ KULLANSAK BİŞEY OLURMU

knk başka knk başka ailedeyim çıkarsam ceza yiyorum önceden 1 yıl ceza yedim
  3. W

STEAM HESABINI 2 VEYA 3 KİŞİ KULLANSAK BİŞEY OLURMU

Öncelikle merhaba steam hesabı benim ve 2 tane arkadaşıma hesabımı verdim ve steam hesabım değerli en az 1100 doları vardır 3 kişi kullanırsak bişey olurmu Not: Birimiz oyun oynarken diğerleri oyun girmiyoruz
  4. W

THE WALKİNG DEAD HANGİ SIRAYLA OYNANMALI

teşekkürler kralım
  5. W

knk direkt definiti edition yazıyo orda şey yok direkt oyun 1744736130 izlemedim knk
  6. W

kral epicte yokmuş ki :) steam de var ama indirim bitcek 20 dk sonra maddi sıkıntılardan alamıyomda neyse epicte michonne varmış onu alcaz oynucaz 1744735772 tamam knk epicten almışım zaten önceden ordan oynarım
  7. W

ya 400 daysı oynamadım 2. sezona geçerken ve karakter dahil olmadı michonne den 3. sezona geçerken karakter dahil oluyomu
  8. W

eyw knk bide ara oyunlar hikayeye katkısı varmı onları almadımda o yüzden
  9. W

Selam ben the walking dead 1. sezonunu bitirdim 2. sezona geçtim oynanış sırası nasıl olmalı bide a new frontier diye bişe var o 3. sezon mu
  10. W

Islam makhacev ve charles oliveira

selam islam ve oliveira ilgili bir edit yapıcam ve bana şampiyonlukları "hafif siklet "gibi , kemer savunma sayıları , rekorları yani khabibinki gibi "29/0 "gibi ve son olarak ufc ye giriş seneleri lazım ben araştırdım ama çoğunu bulamadım ufc ile ilgilenenler varsa yardımcı olabilir mi
  11. W

GASTRONOMİ OKUMAK İÇİN BAŞKA OKULA GİDİCEM

Selam şimdi ben 10. sınıfım meslek lisesinde okuyorum ve okulumda gastronomi bölümü yok başka okulda gastronomi bölümü var ben bilişim okuyorum. Üniversite hedefim ise izmir ekonomi gastronomi bölümü veya eskişehir osmangazi üniversitesi .Şimdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem zaman...
  12. W

En iyi 125 cc motor hangisi

Selam temmuzda A1 ehliyetimi alıcam 125 bin lira gibi bi bütçem var. Parça kalitesi iyi olup cool durup bide 125 cc olmasına rağmen hızlı giden motor önerir misiniz? bide parçası kolay bulunsun
  13. W

Hangi motoru almalıyım

Selam temmuz gibi ehliyetimi alıcam 90 , 100 bin gibi bir bütcem var. 100 cc veya 80cc scooter bakıyorum böyle hem hızlı gitsin hemde cool dursun hangi motoru almalıyım
  14. W

125 cc hangi motoru alıyım

teşekkürler kral
  15. W

170,160 bin
  16. W

Beyler şimdi temmuz gibi ehliyetimi alıcam ama hangi motoru alıcağımdan kararsızım ya honda pcx ya da yamaha WR125X alasım sizce hangisini almam daha mantıklı olur
  17. W

A1 ehliyet scooter ve vitesli

teşekkür ederim
  18. W

A1 ehliyet scooter ve vitesli

Beyler bilmediğimden soruyorum ben 16 yaşındayım temmuz gibi A1 ehliyet alıcam biraz araştırdım vitesli ve scooter çeşitler varmış. Şimdi ben scooter ehliyeti alırsam vitesli motor sürebilirmiyim
  19. W

A1 ehliyet ile ilgili bilgi?

Selam bilmediğim için soruyorum ben 15 yaşındayım mayısta 16 ya giricem temmuz gibi de A1 ehliyet alasım var. Peki ben sınav olmadan önce bana motor vericeklermi yoksa kendime motor alıp öylemi sınava girmem lazım
  20. W

Mpr121 ile buzzerı kullanarak nasıl piyano yapabilirim

buzzer, arduino uno,mpr121 ve board bunlarla yapıcam
Geri