THE WALKİNG DEAD HANGİ SIRAYLA OYNANMALI

wasp01

80+
Reaksiyon skoru
3
Selam ben the walking dead 1. sezonunu bitirdim 2. sezona geçtim oynanış sırası nasıl olmalı bide a new frontier diye bişe var o 3. sezon mu

Sezon 1
400 Days (Ara oyun)
Sezon 2
Michonne (Ara oyun)
A New Frontier
The Final Season
Bende Oynuyorum sıra bu şekilde

Selam ben the walking dead 1. sezonunu bitirdim 2. sezona geçtim oynanış sırası nasıl olmalı bide a new frontier diye bişe var o 3. sezon mu

eyw knk bide ara oyunlar hikayeye katkısı varmı onları almadımda o yüzden

ya 400 daysı oynamadım 2. sezona geçerken ve karakter dahil olmadı michonne den 3. sezona geçerken karakter dahil oluyomu
Spoiler vermeyeyim sana dostum tadı kaçar yoksa ama sana tavsiyem 400 gün üşenmiyorsan oyna bazı karakterleriyle yolun kesişince kim olduklarını bilmiş oluyorsun ama o kadar da önemli bir ek paket değil zamanın varsa oyna.

kral epicte yokmuş ki :) steam de var ama indirim bitcek 20 dk sonra maddi sıkıntılardan alamıyomda neyse epicte michonne varmış onu alcaz oynucaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spoiler vermeyeyim sana dostum tadı kaçar yoksa ama sana tavsiyem 400 gün üşenmiyorsan oyna bazı karakterleriyle yolun kesişince kim olduklarını bilmiş oluyorsun ama o kadar da önemli bir ek paket değil zamanın varsa oyna.
tamam knk epicten almışım zaten önceden ordan oynarım

Son düzenleme:
kral epicte yokmuş ki :) steam de var ama indirim bitcek 20 dk sonra maddi sıkıntılardan alamıyomda neyse epicte michonne varmış onu alcaz oynucaz

tamam knk epicten almışım zaten önceden ordan oynarım
Attım ya link :D oradan alacan işte 70 lira zaten onda hepsi var açıklamasında da yazıyor.

knk direkt definiti edition yazıyo orda şey yok direkt oyun

izlemedim knk
Oyun o işte zaten Definitive edition dediği hepsi var içinde bir de grafik güncellemesi var.

Ara oyunların hikaye açısından çok katkısı yok. Bazi karakterleri görüyorsun ama o karakterler ana oyuna çok etki etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,898
Üyeler
183,917
Son üye
Nergis
Geri