Selam ben the walking dead 1. sezonunu bitirdim 2. sezona geçtim oynanış sırası nasıl olmalı bide a new frontier diye bişe var o 3. sezon mu
https://store.epicgames.com/tr/p/walking-dead-definitive-series burdan almış olsaydınız bütün oyunlar geliyordu sırasıyla oynardınız.eyw knk bide ara oyunlar hikayeye katkısı varmı onları almadımda o yüzden
ya 400 daysı oynamadım 2. sezona geçerken ve karakter dahil olmadı michonne den 3. sezona geçerken karakter dahil oluyomuhttps://store.epicgames.com/tr/p/walking-dead-definitive-series burdan almış olsaydınız bütün oyunlar geliyordu sırasıyla oynardınız.
%100 katkısı yok fakat dahil olan karakterlerin hikayelerini ve kim olduklarını öğrenmiş oluyorsunuz
Spoiler vermeyeyim sana dostum tadı kaçar yoksa ama sana tavsiyem 400 gün üşenmiyorsan oyna bazı karakterleriyle yolun kesişince kim olduklarını bilmiş oluyorsun ama o kadar da önemli bir ek paket değil zamanın varsa oyna.ya 400 daysı oynamadım 2. sezona geçerken ve karakter dahil olmadı michonne den 3. sezona geçerken karakter dahil oluyomu
tamam knk epicten almışım zaten önceden ordan oynarımSpoiler vermeyeyim sana dostum tadı kaçar yoksa ama sana tavsiyem 400 gün üşenmiyorsan oyna bazı karakterleriyle yolun kesişince kim olduklarını bilmiş oluyorsun ama o kadar da önemli bir ek paket değil zamanın varsa oyna.
Attım ya linkkral epicte yokmuş kisteam de var ama indirim bitcek 20 dk sonra maddi sıkıntılardan alamıyomda neyse epicte michonne varmış onu alcaz oynucaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam knk epicten almışım zaten önceden ordan oynarım
diziyi izlediysen bence pek önemi yok ara oyunlar için diyorum*eyw knk bide ara oyunlar hikayeye katkısı varmı onları almadımda o yüzden
knk direkt definiti edition yazıyo orda şey yok direkt oyunAttım ya linkoradan alacan işte 70 lira zaten onda hepsi var açıklamasında da yazıyor.
izlemedim knkdiziyi izlediysen bence pek önemi yok ara oyunlar için diyorum*
Oyun o işte zaten Definitive edition dediği hepsi var içinde bir de grafik güncellemesi var.knk direkt definiti edition yazıyo orda şey yok direkt oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
izlemedim knk
teşekkürler kralımOyun o işte zaten Definitive edition dediği hepsi var içinde bir de grafik güncellemesi var.