The Walking Dead Final Türkçe Yama

DeSouzab

80+
Reaksiyon skoru
38
The Walking Dead Serisini Oynuyorum Hepsini Bitirdim Finale Gelince Türkçe Yama Kurdum Oyunun 30 DK'sından Sonra Hata Vermeye Başladı İnternettten Batkığımda Yama İle İlgili Sorun Varmış Her Bölüm İçin Ayrı Ayrı Kurmam Gerekliymiş Bölüm 1 ve 2 İçin Bulabildim Ancak Geri Kalanı İçin Bulamadım Ne Yapabilirim?

The Walking Dead Serisini Oynuyorum Hepsini Bitirdim Finale Gelince Türkçe Yama Kurdum Oyunun 30 DK'sından Sonra Hata Vermeye Başladı İnternettten Batkığımda Yama İle İlgili Sorun Varmış Her Bölüm İçin Ayrı Ayrı Kurmam Gerekliymiş Bölüm 1 ve 2 İçin Bulabildim Ancak Geri Kalanı İçin Bulamadım Ne Yapabilirim?
Steam Community ve Technopatta ara

Düzgün Türkçe yaması yok sanırım. Bir zamanlar bende aramıştım ama bulamamıştım. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Türkçe yaması fena değil. O sürüm varsa onu oynayabilirsin yoksa satın alabilirsin.

Düzgün Türkçe yaması yok sanırım. Bir zamanlar bende aramıştım ama bulamamıştım. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Türkçe yaması fena değil. O sürüm varsa onu oynayabilirsin yoksa satın alabilirsin.
normal seriyi o kadar paraya aldıktan sonra bide ona 6 dolar vermek koyar türkçe yama çıkana kadar beklemeye devam gibi :D

normal seriyi o kadar paraya aldıktan sonra bide ona 6 dolar vermek koyar türkçe yama çıkana kadar beklemeye devam gibi :D
Bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum. Epic gameste indirime girince fiyati cok düşüyor. Onu bekleyebilirsin veya korsan indir. Zaten ana seriyi almışsın etik olarak çokta sorun olmaz bence.

Bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum. Epic gameste indirime girince fiyati cok düşüyor. Onu bekleyebilirsin veya korsan indir. Zaten ana seriyi almışsın etik olarak çokta sorun olmaz benbü
maalesef korsan indireceğim galiba ama dediğiniz gibi çokta sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri