Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Dualsense Sürümüm Eski Mi Yeni mi?

hocam dev bir fark yok ama herkes fark olduğunu söylüyor ve daha yeni aldığım için imkanım varken değiştirim diyorum. Ama sürümü yeni mi eski mi tam anlamadım. Üzerinde de 2023 yazıyor yani aslında eski gibi de bir tık.
  2. B

Yardım Dualsense Sürümüm Eski Mi Yeni mi?

Merhaba arkadaşlar. Bugün DualSense aldım ve görselini attığım gibi bazı bilgiler var arkasında. Bu bilgilere dayanarak Gamepad'in sürümünün en güncel olup olmadığına bakar mısınız? İade etmeli miyim yoksa en güncelini mi göndermişler anlayamadım. Nasıl anlayabilirim? 2023 falan yazıyor acaba...
  3. B

PC için Dualsense mi Xbox Gamepad mi?

860 mah yüksek değildi diğerlerine göre ama gerçekten bu bataryayla uzun süre götürebiliyormuş ben batarya kapasitesine göre yargılamıştım ancak sandığımdan daha uzun süre oynatabiliyormuş. Bilkom ve microsoft un teknik servis yapıp yapmadığı ile alakalı bir şey demedim. Zaten önemli olan da...
  4. B

Hocam normalde gamesir g7 pro alacaktım ancak hiçbir yerde satış yok. GameSir Cyclone 2'de alınabilir ancak bataryası çok düşük ve dış görünüş olarak çok iyi gözükmüyor. Bir de bu tarz ürünleri g7 pro gibi çok çok iyi olmadığı sürece almak istemiyorum çünkü garantileri sony (bilkom) ve microsoft...
  5. B

Öncelikle merhaba sayın arkadaşlar. Pc için gamepad alacağım. Dualsense mi alsam yoksa xbox mu alsam kararsızım. The last of us , god of war ragnarok ve elden ring oynayacağım. Dolayısıyla dualsense daha yakınım ancak xbox pc ile daha uyumlu ve dualsensete bir takım gecikme problemleri yaşanıyor...
  6. B

FC25 Showcase Açılmıyor

Bu hafta yayınlanan FC25 Showcase (demo)'yu 4 gün önce Steam'den yükledim fakat açılmadı. Aradan dediğim gibi 4 gün geçti 2 kere silip yükledim ve ea'yi yönetici yaptım bunlara rağmen açılmıyor. Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere özetle "EA sunucularına erişilemiyor." diyor. Oyunu da...
  7. B

Öneri 7000TL Kulaklık Önerisi

Vay be, bu kadar kesin olacağınızı düşünmemiştim. İade ediyorum o zaman. Peki önerdiklerinizden hangisi daha iyi? Ayrıca rahat olduklarından ve dip sesi olmadıklarından emin misiniz? Bir de son olarak önerebileceğiniz başka kulaklıklar var mı?
  8. B

Şuanda razer blackshark v2 pro kullanıyorum. Dip ses problemi ve biraz rahatsız edici pedlerinden dolayı öneri istedim aslında. Sizce önerdikleriniz şuanda kullandığım blackshark v2 prodan daha iyi midir?
  9. B

Oyun oynamak için kulaklık istiyorum. Uzun süreli kullanım için rahat olması hoş olur. Rahatlıktan dolayı kablosuz olması tercihimdir (şuan da kullandığım kablolu olduğu için bazı ufak sıkıntılar çekiyorum çünkü). Dip ses gibi kronik sorunları olan bir kulaklıkta pek almak istemiyorum. İlginiz...
  10. B

Çözüldü✓ 7000TL Bütçe - Kablosuz Kulaklık Önerisi

Hocam ben aldım pişmanım. Dip ses problemi var. Ayrıca uzun süreli kullanım için pedleri çok rahatsız edici olabiliyor.
  11. B

Kablosuz Mouse Anketi

FPS oyunları için de güzel bir performans sergilemesi önemli. Palm tutuşa sahibim.
  12. B

300-400TL mouse önerisi

Evet ben de şimdi fark ettim. Mağazadan gidip almanız gerekebilir. Lakin size önerim öncelikle mağazayı arayıp aklınızdaki soruları sormanız olacaktır.
  13. B

300-400TL mouse önerisi

https://www.hepsiburada.com/logitech-910-005823-g102-lightsync-black-8000dpi-6-tus-optik-rgb-siyah-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-HBV00000V8BC3 bir de bu ürün var.
  14. B

300-400TL mouse önerisi

Fiyatı normalin zaten altında. Her ne kadar önemli olmasa da DPI olarak daha yüksek seçenek sunuyor. Tekerleğinde kayma gibi problemler olmuyor diye biliyorum. Ayrıca hz verilerine ulaşamadım lakin Corsair 1000hz. Genel olarak baktığımızda Corsair markası bu tür cihazlarda daha iyidir zaten...
  15. B

300-400TL mouse önerisi

https://www.itopya.com/corsair-katar-pro-kablolu-gaming-mouse_u11761
  16. B

Öneri 5000TL Kablosuz Kulaklık

Kablosuz olmasını istiyorum. Daha çok FPS oyunlarında kullanmak amacıyla istiyorum. Yani müzik kalitesinin doruklarda olmasına falan hiç gerek yok. Mikrofon kalitesi yayıncı vs. olmadığımdan dolayı benim için çok da önem arz etmiyor. Razer marka klavye kullandığımdan dolayı Razer'ın ürünlerine...
  17. B

Öneri 2500TL Kablosuz Mouse

Bu önerinize yakın fiyatta logitech g pro x superlight bulunuyor. Sizce hangisi neden daha iyi? :) 1714224047 2 saatin üzerinde oynamıyorum yine de rahatsız eder mi? Açıkçası klavyem Razer marka olduğu için faklı farklı yazılımlar kullanmak istemediğimden Razer markasına daha sıcak bakıyorum.
  18. B

Neden alınmaz? 1714222771 Palm tutuş şeklim var. Fiyat olarak ikisini de alabilir üstüne 4khz aletini de alabilirim. Sence hangisi daha iyi?
  19. B

2500TL bütçem var. Kablosuz olmasını istiyorum. Palm tutuş şeklim var. Bilekten oynuyorum. Daha çok FPS oyunları için istiyorum. Eğer çok cazip bir öneri ile gelirseniz bütçemi az da olsa arttırabilirim.
  20. B

Çözüldü✓ 400TL Altında Gamer Mouse

Maalesef bu hali 200 eklenmiş hali zaten. :(
Geri