Öneri 2500TL Kablosuz Mouse

baytug

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2500
2500TL bütçem var. Kablosuz olmasını istiyorum. Palm tutuş şeklim var. Bilekten oynuyorum. Daha çok FPS oyunları için istiyorum. Eğer çok cazip bir öneri ile gelirseniz bütçemi az da olsa arttırabilirim.

padsiz Logitech M220 ile hard R6 ve Escape From Tarkov oynayan biri olarak Razer Basilisk X Hyperspeed önereyim

Neden alınmaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Palm tutuş şeklim var. Fiyat olarak ikisini de alabilir üstüne 4khz aletini de alabilirim. Sence hangisi daha iyi?
4k dongle alınca fiyatı baya yukarı çıkıyor. O zaman alternatif şuda gelir

Neden alınmaz?

Palm tutuş şeklim var. Fiyat olarak ikisini de alabilir üstüne 4khz aletini de alabilirim. Sence hangisi daha iyi?
Pardon öneren kişi sordu zannettim

4k dongle alınca fiyatı baya yukarı çıkıyor. O zaman alternatif şuda gelir
Bu önerinize yakın fiyatta logitech g pro x superlight bulunuyor. Sizce hangisi neden daha iyi? :)

Sence 😂😂 bilgin yok öneri yapıyorsun sırf kendin kullandığın için adam fps oynuyor pil ekstra ağırlık yapar ve bi zaman sonra bilek ağrır
2 saatin üzerinde oynamıyorum yine de rahatsız eder mi? Açıkçası klavyem Razer marka olduğu için faklı farklı yazılımlar kullanmak istemediğimden Razer markasına daha sıcak bakıyorum.

Bu önerinize yakın fiyatta logitech g pro x superlight bulunuyor. Sizce hangisi neden daha iyi? :)

2 saatin üzerinde oynamıyorum yine de rahatsız eder mi? Açıkçası klavyem Razer marka olduğu için faklı farklı yazılımlar kullanmak istemediğimden Razer markasına daha sıcak bakıyorum.
Eder r1 pro max veya delux m800 ultra bakabilirsim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri