Arama sonuçları: *

• Users: RyuLa
  • Order by date
  1. RyuLa

1000lik bölüm sonu canavarı makine

dostlar vakti geldiği zaman 1000lik makineye geçeceğim, s1000rr ve honda cbr1000rr-r falan var kafam da birşeyi merak ediyorum 1000lik makine de kullansak işimiz oluyor şehir içine giriyoruz veya sırf piyasa yapmak için bile girenler var yani... s1000rr soğutma sistemi gayet iyi 2 radyatör var...
  2. RyuLa

Öneri Kule soğutma önerisi

reis max 1k ya kadar güzel bi soğutan bişi yokmu? bu arada low profil ram derken? benim ram şu Hikvision U10 Midnight HKED4081CAA2F0ZB2
  3. RyuLa

Öneri Kule soğutma önerisi

arkadaşlar iyi forumlar herkese Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasaya sahibim, bu kasa da maalesef powersuply kasanın üst kısmın da yer alıyor sıvı soğutma ekleme şansım da yok, ryzen 7 5700x işlemcim var ve stock soğutucu var maalesef kasa da güzel bir kule soğutma arıyorum var mı...
  4. RyuLa

Işlemci soğutucu önerisi

hocam çift fanlı olanı yok mudur? tek fanıyla soğutabilecek mi bu işlemciyi
  5. RyuLa

Işlemci soğutucu önerisi

arkadaşlar selamlar herkese ryzen 5500 işlemciden ryzen 7 5700x işlemciye geçtim malum stock soğutucu soğutmaz bunu kule tipi soğutucu bakıyorum da elimdeki kasa ve anakarta uygun kule tipi soğutma önerir misiniz Anakart: gigabyte a520m k v2 kasa: Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa
  6. RyuLa

Oyun şirketini şikayet etmek.

arkadaşlar bir oyun şirketi var açık konuşmak gerekirse yöneticileri hiç bir işe yaramaz, sadece küçüklüğümün oyunu olduğu için seviyorum ve oynuyorum. oyun da hile yapıyorlar göz göre göre, ve bu hileyi görmemek mümkün değil ve bu hileyi yapan oyuncular banlanmıyor elini kolunu sallaya sallaya...
  7. RyuLa

garanti bank limit arttırma sorunu ne yapmam gerekiyor?

teşekkürler hocam bekleyeceğim
  8. RyuLa

hocam qnb arayıp sorduğum da kredi kart limiti düşünce o da düşüyor demişlerdi bana
  9. RyuLa

bende motor alıcam da bir türlü yükseltemedim, vakıfbank 150k çıkarmıyor bi türlü, garanti bankası da bu hatayı veriyor
  10. RyuLa

hocam birde bana müşteri limiti denilen birşeyden bahsettiler, konu hakkın da bilginiz var mı?
  11. RyuLa

arkadaşlar göründüğü üzere böyle bir sorun var ne yapmam gerekiyor? diğer bankamdaki 196k limiti 4k ya düşürdüm ona rağmen böyle, bankacı olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  12. RyuLa

Donanım arşivi kendi E-Ticaret sitesini açması mümkün mü??

ufakta olsa temeli atılsa diğer firmaların gözünü korkutur diye düşündüm bir yandan
  13. RyuLa

Donanım arşivi kendi E-Ticaret sitesini açması mümkün mü??

konuyu açacak yer bulamadım... arkadaşlar okuyanlarınız için baya bi absürt gelebilir bu konu ama mümkün olduğuna inanıyorum. abdullah abinin attığı videoya denk geldim de, haklılık payı %100 video'dan sonra şunu düşündüm kendimce donanım arşivi kendi e-ticaretini oluşturamaz mı? bizim hazır...
  14. RyuLa

masaüstü pc mini buz dolabı

işe yaramazsa almam zaten de bi araştıyordum işte
  15. RyuLa

masaüstü pc mini buz dolabı

arkadaşlar konuyu açacak yer bulamadım buradan açtım, başlıktan belli olduğu gibi pc nin yanına bir tane mini buzdolabı düşünüyorum önerisi olan var mı? az elektrik harcayan?
  16. RyuLa

kule soğutma önerisi

herkese teşekkürler yardım ve önerileriniz için seviliyorsunuz <3
  17. RyuLa

kule soğutma önerisi

peki araların da ne kadar fps farkı vardır? lol bazından örnek vermek gerekirse? 20-30fps fark çıkar mı
  18. RyuLa

kule soğutma önerisi

reis 5500 var lol oynarken ileriki oyunlar da deli ediyor beni o yüzden almışken sağlam olsun istiyorum
  19. RyuLa

kule soğutma önerisi

valla kasanın için de olan RGB zerre umrum da değil reis nedense bana gereksiz geliyor, teşekkürler öneri için bakayım ürüne
  20. RyuLa

kule soğutma önerisi

arkadaşlar ryzen 5600x işlemciye geçmeyi düşünüyorum, malesef beni kasa ufak olduğu için sıvı soğutma desteği bulunmuyor bu yüzden kule soğutma almayı düşünüyorum bana güzel bir kule soğutma önerisi yapabilecek var mı performansı güçlü bir kule soğutma lazım, sıvı soğutmayı aratmasın yani :)
Geri