masaüstü pc mini buz dolabı

RyuLa

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar konuyu açacak yer bulamadım buradan açtım, başlıktan belli olduğu gibi pc nin yanına bir tane mini buzdolabı düşünüyorum önerisi olan var mı? az elektrik harcayan?

arkadaşlar konuyu açacak yer bulamadım buradan açtım, başlıktan belli olduğu gibi pc nin yanına bir tane mini buzdolabı düşünüyorum önerisi olan var mı? az elektrik harcayan?
bunu alacagina ciddi diyorum icecegini buza koy daha iyi olur

O mini buzdolaplarının kapasitesi bayağı düşüktür yalnız. İki tane kutu kola sığar anca sığar.

herkes mini redbull dolabı tarzı bir şeyinin olmasını hayal eder de eğer redbull sponsorluğuyla beleşe gelmiyorsa para verip alınmaz bence. buzdolabına at, oyunda ölünce 1 dk içinde gider alırsın içeceğini.

işe yaramazsa almam zaten de bi araştıyordum işte

Ben de almayı düşündüm zamanında. Öyle masa üstüne koyulacak cinsten dolaplar iki tane kutu kola alıyor. Daha işlevsel bir şey olabilmesi için komidin büyüklüğünde bir dolap lazım. O da haliyle masa üstüne konulmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,023
Üyeler
190,850
Son üye
Sevda Taş
Geri