Arama sonuçları: *

• Users: Ygtr
  • Order by date
  1. Y

Format atsam sıkıntı çıkar mı?

İtopya'dan yaklaşık 1 yıl önce almış olduğum ve hala garantisi olan PC'ye format atsam garanti kapsamı dışına çıkar mı?
  2. Y

kıza yazmak için konu lazım

USTAAAA NASİ YAPİCAM
  3. Y

Kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir. Eski sevgilisini unutmamamış :(
  4. Y

herhangi bir gelişme olursa bilgilendiririm 1727015052 hafifinden yürü ve kızı kendine aşık et. İlk başta fazla ilgi göster muhtemelen naz yapar daha sonra bütün ilgiyi bi anda düşür daha sonra o sana ilgi duyucaktır muhtemelen denemeye değer 1727015071 reel olayı cok mantikli haci
  5. Y

Hahahahha kötüymüş öncelikle biraz geç yazdım kusura bakma. halinden memnunsan bişey diyemem de hiç mi yok kral hoşlandığın ettiğin
  6. Y

Sıkıntı yok o kadarını ben ayarliycam
  7. Y

19 reis
  8. Y

kral çok sağol hepsini teker teker deniycem <33
  9. Y

kanka ben bu kızdan hoşlanıyorum tamam mı o da bana ara sıra pas atıyor yani bunu sürdürmek için konu lazım ki hemen de laps diye acilmak istemiyorum ama konuşmak istiyorum 1726937306 ama sadece okulda konuşmak yetmiyo ki:(
  10. Y

hacı biz bu kızla okulda iyiyiz baya ama okul harici wp veya instada hicbir muhabbetimiz olmuyor bi taktik verir misiniz konuşmaya konu açayım
  11. Y

İphone 15 ısınma sorunu mu var

Arkadaşlar iphone 15 almayı düşünüyorum ve dynamic ıslandı da istiyorum ama çevremde iphonr 15 in çok ısındığını duydum gerçekten o kadar ısınıyormu kullanan, bilgisi olan varmı
  12. Y

Bigtime virüslü müdür?

Hocam selamlar biz arkadaşlarla hzyasou linkinden bigtime oyununu indirmeye karar verdik hem NFT düşmesi hem de zaman Öldürmek için ama bedava NFT biraz garip geliyor ve birkaç yerde mining diyenler olmuş bilgisi olan var mı indirmeli miyim?
  13. Y

dolandırıldım napabilirim

beyler ben bi hesap alışverişi yaptım ve dolandırıldım adamın muhtemel tipi elimde var napabilirim
  14. Y

internetten ucuza windows key alınır mı

Arkadaslar benim pcde windows etkin değil we etkinleştirmek istiyorum internette satılan ucuz windows keylerden alıp etkinmleştirsem herhangi bir sorun olur mu (virüs gibi)
  15. Y

Çözüldü✓ Beyler arka plandaki uygulamalar gereksiz kasıyor,

KANKA ben norton 360 for gamers kullanıyorum onda game optimizer var tamam mı onu kapattım ve şu anda arkadaki şeyler donmuyo delircem bu kadar basit miydi
  16. Y

1714850484 fortmatlıycam kanka pcyi
  17. Y

kanka ama valorant gibi bir oyunda işlemciyi %30- %40 kullanıyor ve ısınmıyo ama yine de kasiyo
  18. Y

kanka pc yeni olduğu için birtek ekran kartının üstünü silmiştim kuru bir bez ile - ramleri çıkartıp takmayı ekran kartını çıkartmaktan korktuğukm için denemedim ama bugün deniycem - her oyunda oluyo 1714815592 ramleri çikartıp takmak işe yaramazsa kendim atıcam formatı öyleyse veya garantiye...
  19. Y

beyler pcyi formatlamak icin internet kafeye gitsem yanında beklesem bisey olur mu
  20. Y

kanka ssd 7400/6400 mü ne yine de upgrade gerek var mi goodramin ssd si
Geri