Arama sonuçları: *

• Users: corez
  • Order by date
  1. corez

Sistem Ne Zaman Alınmalı⚠️⚠️⚠️

gec bile kalınmıs bir durum yılbası sonrası yeni vergiler calısan giderlerinin daha fazla olucagı icin fiyat düsmeyi bırak zammı cok hızlı basıcaklar
  2. corez

🔥İndirim MODART 4070 SÜPER sistem 41999TL

toplayıp atma sansın var mı sogutucusu icinde
  3. corez

bu sekilde nasıl
  4. corez

işlemci degişince fiyat 55 k oluyor
  5. corez

Coil sesi felan olursa iade alirlar mi
  6. corez

Gaming.gen.tr PC HOCASI-GG12 Sistemini Aldım Ama Coil Whine Sorunsalı

Bu igrenc ses benim psuda vardi direk iade etmek istedim degisim yapmislardi cok rahatsiz edici bir ses pcyi acasim gelmiyordu kafaya taktikca ruh hastaligina surekliyordu beni
  7. corez

NVİDİA VS AMD HANGİSİ ALIR?

hadi silin birbirinizi :D
  8. corez

NZXT H5 Flow vs Fractal Design Focus 2

Hangisinin fanlari daha sessizse o 😁
  9. corez

🔥İndirim SilverStone 3x12cm ARGB + Kontrolcü 749₺

fanin iyi olup olmadigi aslinda iki fani yan yana koydugunuzda ayni cfmlerde varsayarsak statik basinci daha yuksek olan belirlemez o kagit ustundeki degerler max rpmde dondugu degerler on fanlara statik basinc daha iyi olan daha iyi sogutmaz cfm onemli on fanlarda sadece zaten belli bir rpm de...
  10. corez

fazlası akışı bozar böyle iyi
  11. corez

Sessizlik bakımından ne üzmez ne sevindirir %60 pwm civarı Thermalright Tl-c serisi güzeldir üstü rahatsız edici olabilir . performans bakımındada yeterli fazlasıyla. NZXT serisi denemedim ama NZXT rf serisi sesli oldugunu duymustum
  12. corez

nerede kullandıgınıza baglı , ben datacenter işlettigim icin bunun fazlasıyla testini yaptık ekipce . size kısa bir örnek vereyim Eger kasanın önüne koydugunuzu varsayım olarak yapıyorum bir fan 110 CFM deger gösteriyor aldın bunu mesh olmayan kasaya koydun 30 Cfm Basar son yükte. mesh olan...
  13. corez

o zaman bunlardan cöp dahi alınmaz
  14. corez

o ürünü tedarik eden firma bakıyor belki bunlar aracılık ediyor olabilir bilmedigim icin günahını alamam ama razerin fanlarının distribütörü cok iyi vatandaki 3ünüde götürdüm 3üde sıfırla degişti https://www.vatanbilgisayar.com/razer-kunai-rgb-fan-140mm-3fan.html hatta suan indirimde isteyen...
  15. corez

15 ay sonunda razer 140 mm fanlarından biri cızırtı ses yapmaya basladı kasa acık kasa toz filtremelesi yok büyük ihtimalle tozdan bozuldu benimde vatandan almıstım direk yenisini vermişlerdi :D 1734645721 sessizlik premium fan icin be quiet silent wing bakınız
  16. corez

🔥İndirim Lenovo ryzen-7-5700u-16gb-512gb /13999 TL

niye böyle yorumladınız ki cöpe gidicek bir ürün olmadıgını düsünüyorum tn panel ben calısan ekip arkadaşlarımıza 3 tane leptop aldım senelerdir calısıyor 2 adet daha alım yaptım 1 ay önce hatta birtanede yedek arabamın bagajında duruyor gayet iş görüyor .arsa mı bu yatırım gözüyle bakılmaması...
  17. corez

Arctic Liquid Freezer II 360mm A-RGB 3.950 TL

ucakla getiriyorum iş arkadaşları git gel yapıyor her ay
  18. corez

Ses konusunda nasil , birde ben bu urunu yurt disindan alcam garanti tarafli problem olcak benim icin herhangi bir sorun yasarmiyim
  19. corez

https://www.digitalo.de/products/1927980/Arctic-Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-PC-Wasserkuehlung.html?ref=19&utm_source=idealo&utm_medium=CPC&utm_campaign=V461153 su ürün alınır mı sizce trde garanti durumu olmuyor ama
  20. corez

https://www.digitalo.de/products/1927980/Arctic-Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-PC-Wasserkuehlung.html?ref=19&utm_source=idealo&utm_medium=CPC&utm_campaign=V461153 bu ürünle farkı var mı 2. ve 3.serinin
Top Bottom