Neler Yeni

Sistem Ne Zaman Alınmalı⚠️⚠️⚠️

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler 1-2 Aydır sistem almaya calışıyorum ve benim gibi F/P sistem bekleyen bir ton insan var Ama malum Hiç Adam Akıllı F/P sistem gelmedi nerdeyse Malum Asgari Zamı geldi Yarında Yeni fiyatlar basılır ürünlere Bu yüzden⬇️

Sizce En geç Yarın Saat Gece 12'ye Kadar Sistem Almalımıyım❓

Yoksa Zaten bu zamana Kadar bekledim Ocağın 1'ne kadar'da beklemelimiyim❓

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Sa Beyler 1-2 Aydır sistem almaya calışıyorum ve benim gibi F/P sistem bekleyen bir ton insan var Ama malum Hiç Adam Akıllı F/P sistem gelmedi nerdeyse Malum Asgari Zamı geldi Yarında Yeni fiyatlar basılır ürünlere Bu yüzden⬇️

5000 serisinin eli kulağında , stok eritmek için kelepir fiyatlı sistemler çıkar , takip et.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
her hafta fiyatlar artıyor düştüğü falan yok. 5000 serisinin vram durumları belli aynı 4000 serisi gibi 8-12 seklinde geliyor. bekleyenler yeni yılda sürpriz fiyatlarla karşılasabilir. eli kulagında dedikleri 5000 seriside 8. ay anca çıkar, beklenmez zaten ucuk fiyatlarla çıkar gelince.

fırsat kovalayıp almaya bakın.

Örümcek Adam

80+ Bronze
sadece bilgisayar için değil ihtiyacın varsa bir şeyi direkt alacaksın. beklemenin hiç bir zaman bu enflasyonda karlı olduğunu görmedim.

Satriani

80+ Bronze
Bu ülkede bekleme olayı yok ya gerçekten alacak olan terliğini bile yılbaşından önce alsın.
Yani hiç içime sinmediği halde ben de bu fiyatlarda bi' şeyler alacağım ama biliyorum ki Ocak ortasından sonra iyi ki almışım diyeceğim, bu hiç şaşmaz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

5000 serisinin eli kulağında , stok eritmek için kelepir fiyatlı sistemler çıkar , takip et.
Yıl bitti, kelepir hiç bi' şey çıkmaz bu saatten sonra.
Asgari ücret belli, enflason ve gelecek vergi + yeni zamlar belli.
Bu hafta içinde birisi ekstra sürpriz bi' sistem yapmayacağına göre, yeni yıl kol gibi gelecek...

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Mert Uysal
gec bile kalınmıs bir durum yılbası sonrası yeni vergiler calısan giderlerinin daha fazla olucagı icin fiyat düsmeyi bırak zammı cok hızlı basıcaklar

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Hocam ben de aynı şekildeydim 3 gün önce aldım bütün parçaları. 1 ay önce hesapladığımdan 4 bin daha fazla para verdim…

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf apak

Yoksa Zaten bu zamana Kadar bekledim Ocağın 1'ne kadar'da beklemelimiyb

Biraderim hiç bekleme hiçbirşeyin fiyatı düşmez.bende parça parça aldım bu hafta parçalarımı bitirdim dün akşam kurdum sistemimi aldığım parçaların birçoğuna zam gelmiş

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aykut
Bu ülkede neyin fiyatı aynı kalmış. Yakında okkalı bir zam yaparlar, fırsat sistem diye de şu anki fiyattan satarlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Kaan
Hocam ben de aynı şekildeydim 3 gün önce aldım bütün parçaları. 1 ay önce hesapladığımdan 4 bin daha fazla para verdim…
Ben kar dayım hocam 1 ay oldu toplayalı paran varsa ve içine siniyorsa al geç

xTURANN

80+ Silver
Geçen hafta çıkan VOK Sistem, Tam F/P olarak çıktı. Yok değil, bulmak önemli.

Top Bottom