Neler Yeni

Sistem Ne Zaman Alınmalı⚠️⚠️⚠️

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Mehmetcan İvrendi
Geçen hafta çıkan VOK Sistem, Tam F/P olarak çıktı. Yok değil, bulmak önemli.
Hocam sorun Şu bana yetmez o sistem ben AM5/ 4070 veya 7700XT hatta mümkünse üzeri bir şey istiyorum ve ilerde sattıgımda pek zarar etmek istemiyoru
AMD GPU fiyatı çok iniyor 2.el'de
Nvidia sistemler'de parça kalitesi rezalet oluyor palit vs. Gibi cöp gpular

her hafta fiyatlar artıyor düştüğü falan yok. 5000 serisinin vram durumları belli aynı 4000 serisi gibi 8-12 seklinde geliyor. bekleyenler yeni yılda sürpriz fiyatlarla karşılasabilir. eli kulagında dedikleri 5000 seriside 8. ay anca çıkar, beklenmez zaten ucuk fiyatlarla çıkar gelince.

fırsat kovalayıp almaya bakın.
Bu ülkede neyin fiyatı aynı kalmış. Yakında okkalı bir zam yaparlar, fırsat sistem diye de şu anki fiyattan satarlar.
gec bile kalınmıs bir durum yılbası sonrası yeni vergiler calısan giderlerinin daha fazla olucagı icin fiyat düsmeyi bırak zammı cok hızlı basıcaklar
Ben kar dayım hocam 1 ay oldu toplayalı paran varsa ve içine siniyorsa al geç
Beyler yanlış anladınız benim bekleyeyim mi diye sorma sebebim mesela bu gün Noel ya noel'e özel sistem çıkar mı veya 30 Aralıkta Yeni yıla özel bir sistem çıkarmo diye yoksa yeni yılda nasıl geçireceklerini biliyorum

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Aykut
Hocam sorun Şu bana yetmez o sistem ben AM5/ 4070 veya 7700XT hatta mümkünse üzeri bir şey istiyorum ve ilerde sattıgımda pek zarar etmek istemiyoru
AMD GPU fiyatı çok iniyor 2.el'de
Nvidia sistemler'de parça kalitesi rezalet oluyor palit vs. Gibi cöp gpular

Beyler yanlış anladınız benim bekleyeyim mi diye sorma sebebim mesela bu gün Noel ya noel'e özel sistem çıkar mı veya 30 Aralıkta Yeni yıla özel bir sistem çıkarmo diye yoksa yeni yılda nasıl geçireceklerini biliyorum
Hocam laf sana değil zaten

asko56

80+ Silver
ayın 25. olmuş zaten asgari ücret açıklandı artık f/p sistem çıkmaz sene sonu geldi firmalar satacagını sattı eritecegini ertti şimdi ise ürün satmayıp fiyatları şişirme ve seneyi iyi karla kapatma zamanı en iyi fiyat kasım indirimleri idi onu kaçıranlar için geçmiş olsun iyi sistem zor gelir

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Mehmetcan İvrendi
ayın 25. olmuş zaten asgari ücret açıklandı artık f/p sistem çıkmaz sene sonu geldi firmalar satacagını sattı eritecegini ertti şimdi ise ürün satmayıp fiyatları şişirme ve seneyi iyi karla kapatma zamanı en iyi fiyat kasım indirimleri idi onu kaçıranlar için geçmiş olsun iyi sistem zor gelir
Ya hocam kasım indirimleri demissinizde vatan haricinde adam akıllı F/P sistem Yoktu Yani vatanınkide özelleştirmeler çok azdı ve stoklar çok azdı 7500F/RTX 4060Tİ 16 25.000TL olan stok 2dk'dan az sürede tükendi

asko56

80+ Silver
Ya hocam kasım indirimleri demissinizde vatan haricinde adam akıllı F/P sistem Yoktu Yani vatanınkide özelleştirmeler çok azdı ve stoklar çok azdı 7500F/RTX 4060Tİ 16 25.000TL olan stok 2dk'dan az sürede tükendi
ne alaka dostum hazır sistem almadı kimse her insan gitti kendi topladı kasım indirimlerinde hazır sistemden çok ucuza getirdi millet sistemleri

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
onlara inanmıyorum ben ya. 5 tane falan satıp stok bitti ayağına kaldırıyorlar sorarsan ucuza sattık.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Mehmetcan İvrendi
onlara inanmıyorum ben ya. 5 tane falan satıp stok bitti ayağına kaldırıyorlar sorarsan ucuza sattık.
Bende öyle düşünüyorum ama işte elimizden bir şey gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,705
Üyeler
163,704
Son üye
trigger
Top Bottom