Arama sonuçları: *

1. X

Asetto Corsa ETS gibi oyunlar oynayan biri için gamepower klavye alınır mı

İşte hocam ben biraz uzun ömürlü bir şey istiyorum. Asetto corsa‘dan numped’i vesaire kullanacağım kısa sürede çift basma gibi sorunlar olur mu Game power’ın klavyeleri hoşuma gitti
  2. X

Direksiyon setim var. 1764913064 Direksiyon setim var.
  3. X

Saber, ogre veya calypso düşünüyorum.
  4. X

Beyler selam ben sadece Asetto Corsa ETS gibi oyunlar oynuyorum fps oyunu Hikayeli oyun falan oynamıyorum gamepower klavye alınır mı benim gibi biri için
  5. X

Attack Shark X68 Alınır mı ?

Hocam switchleri falan kaliteliyse alıcam fikriniz var mı onu soruyorum.
  6. X

Attack Shark X68 Alınır mı ?

Sizce alınır mı ?
  7. X

Havit Fuxi H3 Alınır mı ?

Hocam kullanmayanların yorumlarından sonra kullanan birinin görüşlerini almak iyi oldu teşekkürler. Eğer zamlanmazsa kısa bir süre içinde almayı düşünüyorum. EQ ayarında yardımcı olursanız sevinirim.
  8. X

P’nin diğerlerinden farkı nedir bilginiz var mı ?
  9. X

Sizce bu mu yoksa H2002D’ye falan mı yöneleyim ?
  10. X

Hocam yine Havit alıcam ama kablolu olur sanırım H2033 mü, H2038U mu yoksa H2002D mi? H2002p’nin ışıkları pek hoşuma gitmedi.
  11. X

Hocam bu kadar fiyata malesef çıkamam. Buna bile ailemi ikna etmem gerekecek. Eğer ki alınmaz diyorsanız başka kulaklığa yöneleceğim. 1743967039 Hocam benim aklıma takılan bir durum var. Birincisi dongle çabuk bozuluyor diyorlar. İkincisi malzeme kalitesinden pek memnun değiller. Siz ne...
  12. X

Trendyol'da 1200 TL hocam iyi mi ?
  13. X

16 dan 32 rame geçmeli miyim?

Şuanlık idare eder ama ilerde geçin çünkü bir kaç seneye 16 GB RAM 8 GB muamelesi görecek.
  14. X

Sence yazdığım isteklerimi karşılar mı hocam ? Sadece arkadaşlarımla konuşurum bir de hard oyun oynamıyorum. Hikayeli oyun oynarım.
  15. X

Hocam aynı kulaklığı kuzenim aldı mikrofonunun bozuk olduğu söyledi. H2033 veya H2038 hakkında bilginiz var mı ?
  16. X

Başka önerin var mı ?
  17. X

Fuxi'den bahsediyorum.
  18. X

Beyler selamlar. 1200 TL civarında bir kulaklık arıyorum. Trendyol'da bunu buldum. Kablosuz olması hoşuma gitti. Evde kedim var ve kablolara zarar veriyor. Bu yüzden iyi olacağını düşündüm. Fazla FPS oyunu oynamam, oynarsamda hardcore oynamam. Ayda 1-2 el atarım. Genelde relax oyunlar oynarım...
  19. X

Laptopun Bakımlarının Yapılmasına Rağmen FPS Drop Sorunu Devam Ediyor

FPS drop yediğim için bilgisayarımın bakımını yaptırmaya karar verdim. Cihazı teslim aldım ama cihaz hala aynı. Başka ne yapmam gerekir? Sorun yazılımsal olabilir mi?
  20. X

Laptop Soğutucu Önerisi

800 lira bütçem var. Ne almalıyım ? Kullandığınız ve beğendiğiniz bir model var mı ?
Geri