Havit Fuxi H3 Alınır mı ?

Xairel

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1200
Beyler selamlar. 1200 TL civarında bir kulaklık arıyorum. Trendyol'da bunu buldum. Kablosuz olması hoşuma gitti. Evde kedim var ve kablolara zarar veriyor. Bu yüzden iyi olacağını düşündüm. Fazla FPS oyunu oynamam, oynarsamda hardcore oynamam. Ayda 1-2 el atarım. Genelde relax oyunlar oynarım. Sizce alınır mı ? Uzun vadeli olur mu ? Yoksa başka modele mi yönelmeliyim ?

Beyler selamlar. 1200 TL civarında bir kulaklık arıyorum. Trendyol'da bunu buldum. Kablosuz olması hoşuma gitti. Evde kedim var ve kablolara zarar veriyor. Bu yüzden iyi olacağını düşündüm. Fazla FPS oyunu oynamam, oynarsamda hardcore oynamam. Ayda 1-2 el atarım. Genelde relax oyunlar oynarım. Sizce alınır mı ? Uzun vadeli olur mu ? Yoksa başka modele mi yönelmeliyim ?
Trendyol'da bulduğun kulaklık nedir?

Yazmışsın başlığa ztn Havit Fuxi H3

forum yarısı nefret ediyor yarısı seviyor bence rezalet

kablosuz gaming bu fiyatta alınmaz bence havitin 2002p modelini öneririim lakin kablolu biraz da küçük oldugunu söylüyorlar
Hocam aynı kulaklığı kuzenim aldı mikrofonunun bozuk olduğu söyledi. H2033 veya H2038 hakkında bilginiz var mı ?

Baz hâliyle boğuk ve kulağa hoş gelmeyen ses profiline sahip, ayar çekilirse bu kullanıma münhasır memnun etme ihtimali var. Peace Equalizer uygulamasına bakılabilir. İnternette eqolayzer profili paylaşan da vardr. Amazon'dan benzer fiyata alınabiliyorsa daha iyi olur. Beğenilmezse iade edilir en azından.

Son düzenleme:
Baz haliyle boğuk ve kulağa hoş gelmeyen ses profiline sahip, ayar çekilirse bu kullanıma münhasır memnun etme ihtimali var. Peace Equalizer uygulamasına bakılabilir. İnternette eqolayzer profili paylaşan da vardr. Amazon'dan benzer fiyata alınabiliyorsa daha iyi olur. Beğenilmezse iade edilir en azından.
Sence yazdığım isteklerimi karşılar mı hocam ? Sadece arkadaşlarımla konuşurum bir de hard oyun oynamıyorum. Hikayeli oyun oynarım.

hocam h7 si vardı rezalet ses kalitesi oyun için alıyorsanız almayın ses rahatsız eder sadece müzik video için falansa iş görür kulaklıkta gecikmede var kablosuzda 2 saat kullandım iade talebi oluşturdum

Sence yazdığım isteklerimi karşılar mı hocam ? Sadece arkadaşlarımla konuşurum bir de hard oyun oynamıyorum. Hikayeli oyun oynarım.
Günlük kullanım için yazdığım şekilde kullanıyorum ve baz hâline göre daha iyi şekle geliyor. İstekleri karşılayacaktır ancak olabildiğince düşük fiyata alınması gerek. 1k üstünde beklenilen performansı vermeyebilir ancak 1k altında hem fiyatına göre performansı daha iyi olur hem de kötü çıkarsa harcanan miktar sorun olmaz.

Günlük kullanım için yazdığım şekilde kullanıyorum ve baz hâline göre daha iyi şekle geliyor. İstekleri karşılayacaktır ancak olabildiğince düşük fiyata alınması gerek. 1k üstünde beklenilen performansı vermeyebilir ancak 1k altında hem fiyatına göre performansı daha iyi olur hem de kötü çıkarsa harcanan miktar sorun olmaz.
Trendyol'da 1200 TL hocam iyi mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,861
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri