Hocam bu kadar fiyata malesef çıkamam. Buna bile ailemi ikna etmem gerekecek. Eğer ki alınmaz diyorsanız başka kulaklığa yöneleceğim.kablosuz lazimsa havit gamenote h2039bg al bence daha iyidir
Hocam benim aklıma takılan bir durum var. Birincisi dongle çabuk bozuluyor diyorlar. İkincisi malzeme kalitesinden pek memnun değiller. Siz ne diyorsunuz ? Çünkü biri bozuluyor diyor öbürü çok memnunum diyor.Normal fiyat. Ne iyi ne kötü.
hocam Combatry kodu ile 1699 tl ye dusuyorHocam bu kadar fiyata malesef çıkamam. Buna bile ailemi ikna etmem gerekecek. Eğer ki alınmaz diyorsanız başka kulaklığa yöneleceğim.
Hocam yine Havit alıcam ama kablolu olur sanırım H2033 mü, H2038U mu yoksa H2002D mi? H2002p’nin ışıkları pek hoşuma gitmedi.hocam Combatry kodu ile 1699 tl ye dusuyor
bence farkli bir kulakliga yonelseniz daha iyi havite pek guven olmuyor(ben fuxi h7 ile sorun yasamistim)
Bu sorun bazı kişilerde olabiliyor, ben yaşamadım ve şu an da çalışıyor hâlen. Herkeste olmaz ancak olma ihtimali düşük de olsa var tabii.Birincisi dongle çabuk bozuluyor diyorlar
Plastik olduğundan çok oynanırsa gacır gucur ediyor. Açma germede veya farklı hareketlerde güvensizlik oluşturmuyor. Fiyatına göre düşünmek gerek, burası da böyle olacaktı hâliyle ancak kullanıma engel değil.İkincisi malzeme kalitesinden pek memnun değiller.
Yazıldığı gibi, bozulma ihtimali düşük de olsa var. Memnun olmayanlar muhtemelen ya daha yüksek performans bekliyordu ya da olduğu gibi kullanıyordu. Bu yüzden olabildiğince düşük fiyata almak daha iyi olur. Uğraşılırsa yabana atılacak bir ürün değil.Çünkü biri bozuluyor diyor öbürü çok memnunum diyor.
Sizce bu mu yoksa H2002D’ye falan mı yöneleyim ?Bu sorun bazı kişilerde olabiliyor, ben yaşamadım ve şu an da çalışıyor hâlen. Herkeste olmaz ancak olma ihtimali düşük de olsa var tabii.
Plastik olduğundan çok oynanırsa gacır gucur ediyor. Açma germede veya farklı hareketlerde güvensizlik oluşturmuyor. Fiyatına göre düşünmek gerek, burası da böyle olacaktı hâliyle ancak kullanıma engel değil.
Yazıldığı gibi, bozulma ihtimali düşük de olsa var. Memnun olmayanlar muhtemelen ya daha yüksek performans bekliyordu ya da olduğu gibi kullanıyordu. Bu yüzden olabildiğince düşük fiyata almak daha iyi olur. Uğraşılırsa yabana atılacak bir ürün değil.
h2002p en iyisi ozelliklerine bakilinca aslindaHocam yine Havit alıcam ama kablolu olur sanırım H2033 mü, H2038U mu yoksa H2002D mi? H2002p’nin ışıkları pek hoşuma gitmedi.
P’nin diğerlerinden farkı nedir bilginiz var mı ?h2002p en iyisi ozelliklerine bakilinca aslinda
H2002D daha iyi olur ancak; ikisini de kullanmış biri olarak eğer ki ayar yapılırsa fazla fark olmadığını belirtmek gerek. H2002D sesleri daha net, daha geniş çevreden, daha derinlemesine, daha vurgulu verebiliyor lakin bu fark fazla değil. Bu deneyimi elde ettikten sonra çoğu kablosuz kulaklık alınabilir geldi açıkçası.Sizce bu mu yoksa H2002D’ye falan mı yöneleyim ?
RGB, ufak ses kalitesi farkı, kablo ucu USB-A, mikrofon çıkartılamıyor.P’nin diğerlerinden farkı nedir bilginiz var mı ?
Hocam kullanmayanların yorumlarından sonra kullanan birinin görüşlerini almak iyi oldu teşekkürler. Eğer zamlanmazsa kısa bir süre içinde almayı düşünüyorum. EQ ayarında yardımcı olursanız sevinirim.H2002D daha iyi olur ancak; ikisini de kullanmış biri olarak eğer ki ayar yapılırsa fazla fark olmadığını belirtmek gerek. H2002D sesleri daha net, daha geniş çevreden, daha derinlemesine, daha vurgulu verebiliyor lakin bu fark fazla değil. Bu deneyimi elde ettikten sonra çoğu kablosuz kulaklık alınabilir geldi açıkçası.
RGB, ufak ses kalitesi farkı, kablo ucu USB-A, mikrofon çıkartılamıyor.
P D olarak uç farkı ve p de ses kartı mevcutP’nin diğerlerinden farkı nedir bilginiz var mı ?
Rica ederim. Olduğunca belirtmeye çalışırım.Hocam kullanmayanların yorumlarından sonra kullanan birinin görüşlerini almak iyi oldu teşekkürler. Eğer zamlanmazsa kısa bir süre içinde almayı düşünüyorum. EQ ayarında yardımcı olursanız sevinirim.