Arama sonuçları: *

1. E

Bu Sistemi önerir misiniz?

pahalı dostum biraz zaman geçtikten sonra sıfır ürün almaya bak.
  2. E

görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kutuldu

:))))eyvallah teşekkür ederim... ama sıfır aslanız dahi bana kalırsa o hatayı yine almaya devam edebilirsiniz bu hatanın bir çok nedeni olabiliyor... 1587391369 yardımcı olursanız sevinirim...
  3. E

eyvallah çok teşekkür ederimde aklıma bişey takıldı 10 senelik bir bilgisayarda 3 adet ekran kartı değiştirdiyseniz sorun bence ekran kartlarıyla ilgili değil sistemin bi uyuşmazlığı olamaz mı veya power suply yetersiz güç veriyodur işlemci dar boğaz yapıyodur gibi gibi :)
  4. E

sorun kesin olarak ekran kartında mı ki onu bilsem yollıycam
  5. E

sorunu almaya başladıktan sonra driverleri komple sildim kutudan çıkan orijinal cd si ile kurdum kurduktan sonra 1 hafta kadar sorun yoktu sonra tekrarladı 1587387710 uzun zamandır böyle ben de bekliyodum erkanın bir daha gelmemesini gidişat hiç değişmedi ekran kartının garantisi devam ediyor...
  6. E

güncel 1587387339 gigabyte 1060 3 gb 1587387404 ekran kartı çipi mi anakart çipi mi ben virüs kaynaklı bile olabilir diye düşünyorum ama olma ihtimali var mı?
  7. E

merhabalar arkdaşlar, görüntü sunusu yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum oyun oynarken nadiren de internette gezerken çözüm önerileri ve nedelerini bilen var mı? teşekkürler
Top Bottom