Neler Yeni

görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kutuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
erdem
merhabalar arkdaşlar,
görüntü sunusu yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum oyun oynarken nadiren de internette gezerken çözüm önerileri ve nedelerini bilen var mı?
teşekkürler

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
merhabalar arkdaşlar,
görüntü sunusu yanıt vermeyi kesti hatası alıyorum oyun oynarken nadiren de internette gezerken çözüm önerileri ve nedelerini bilen var mı?
teşekkürler
Ekran kartı AMD mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ventioNN

80+ Platinum
Driver'ı manuel mi yoksa Driver booster tarzı uygulamarla mı kurdun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver'ı manuel mi yoksa Driver booster tarzı uygulamarla mı kurdun?
sorunu almaya başladıktan sonra driverleri komple sildim kutudan çıkan orijinal cd si ile kurdum kurduktan sonra 1 hafta kadar sorun yoktu sonra tekrarladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında ekran kartının cenazesini kaldırma ihtimalin var :( Bu hatayı daha önce ne zaman alsam ardından gelen süreçte kartım bozuldu.
uzun zamandır böyle ben de bekliyodum erkanın bir daha gelmemesini gidişat hiç değişmedi ekran kartının garantisi devam ediyor garantiye yollasam müşteri kaynaklı derler gibime geliyo

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
sorunu almaya başladıktan sonra driverleri komple sildim kutudan çıkan orijinal cd si ile kurdum kurduktan sonra 1 hafta kadar sorun yoktu sonra tekrarladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun zamandır böyle ben de bekliyodum erkanın bir daha gelmemesini gidişat hiç değişmedi ekran kartının garantisi devam ediyor garantiye yollasam müşteri kaynaklı derler gibime geliyo
Garantiye yolla, müşteri kaynaklı diyeceklerini sanmam.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
sorun kesin olarak ekran kartında mı ki onu bilsem yollıycam
Evet ekran kartında. Şimdiye kadarki tecrübelerime dayanarak bunu kesin bir dille söyleyebilirim :) Başka bir şeyde olsa o bozulurdu ama 10 senelik bilgisayarda o hatayı alıp 3 tane ekran kartı değiştirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
erdem
Evet ekran kartında. Şimdiye kadarki tecrübelerime dayanarak bunu kesin bir dille söyleyebilirim :) Başka bir şeyde olsa o bozulurdu ama 10 senelik bilgisayarda o hatayı alıp 3 tane ekran kartı değiştirdim.
eyvallah çok teşekkür ederimde aklıma bişey takıldı 10 senelik bir bilgisayarda 3 adet ekran kartı değiştirdiyseniz sorun bence ekran kartlarıyla ilgili değil sistemin bi uyuşmazlığı olamaz mı veya power suply yetersiz güç veriyodur işlemci dar boğaz yapıyodur gibi gibi :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
eyvallah çok teşekkür ederimde aklıma bişey takıldı 10 senelik bir bilgisayarda 3 adet ekran kartı değiştirdiyseniz sorun bence ekran kartlarıyla ilgili değil sistemin bi uyuşmazlığı olamaz mı veya power suply yetersiz güç veriyodur işlemci dar boğaz yapıyodur gibi gibi :)
Hayır aslında her ekran kartını ikinci elde aldığım için oluyor :D
Mesela aylar önce 35 TL'ye 9800 GT aldım, bu kart normalde 100 TL civarıdır. Ama gidip 35 TL'ye aldım ve tahmin et ne oldu, bir kaç gün önce bozuldu :D Sıfır alsam sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,708
Üyeler
165,572
Son üye
AY_ADAM31
Top Bottom