Arama sonuçları: *

1. F

Wot ta açılmayan dlss 4

selamlar, 5090 almayı düşünüyorum..bu kartın alameti farikası dlss 4 ..ç.ok fazla world of tanks oynayan biriyim ve bu oyunda dlss çalışmıyor diye biliyorum..sekiro eldenring gibi oyunlar da satın aldım ancak hikayeli oyunlar bitince tekrar wota döneceğim ve 130 bine yakın para bayıldığım bir...
  2. F

Öneri Nvidia İçin Cevap belli, Yeni Seri Değil, En Üst Versiyon Olması Daha Önemli!

10 yılık pc 10 yıllık tn panel var elimde ..5090 ve pg32ucdm alıp şaha kalkmak istiyordum ki 78 satır 5090 almayın diyen bir makale ile karşılaştım..ben nöreyim şimdi..10 yıldır teknolojiden çook uzak kaldım yeni oyunları açamaz oldum..10 yıl bekleyip gidip 2. el 3090 mı alayım yani
  3. F

RTX 5090 Sistem Öneri

Bedava verseler almayacağım kasa
  4. F

RTX 5090 Sistem Öneri

Üstat ne yaptın?
  5. F

RTX 4070 SUPER için 2K mı 4K mı?

peki ya ünlü mimar şekip tanrıyar ne dedi'' bir mimar gözüyle baktığımda 4k görmediğim her şey bana anlamsız boş geliyor'' burada şekip beyle osman bilmem kimi kıyas edecek değiliz herhalde
  6. F

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

21 sayfa cemaati olarak olay anını canlı canlı yaşamak istiyoruz.Bu bakımdan yakaya kamufle olmuş çok ince bir gopro kamera ile vlog çekmeni talep ediyoruz.21 Sayfa Cemaati Yönetim Kurulu Başkanı
  7. F

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

gates bey amca, blöf yapıyo ..tanırım bu arkadaşı
  8. F

soru: kızla işi pişirdiniz 1 ay geçmiş diyelim..bu konuyu okutur musun gelip de..kimin önerileri doğru kimlerin ki yanlış ..hangilerini mantıklı buldun,hangi hediyeler senin için anlamlı olurdu diye sorar mısın?
  9. F

gözden ırak olan gönülden de ırak olur..kiminle yakınsan gönlünün ona kayması gayet doğal..misal benim de okulda biriyle ilişki durumum oldu ancak açılmakta tereddüt ettim iyi ki de açılmamışım.. emin ol kızlarda aynı muhabbet olsa şimdi 70 sayfayı devirmişti..onlar kat kat daha meraklı böyle...
  10. F

kesinlikle en doğru yaklaşım bu..kalabalık ortamın nereye akacağı belli olmaz..gece boyunca matrak geçmenin kahramanı olmak da var işin içinde ..samimi duygular rencide olur..
  11. F

kardeş sen olayın içinde olmayan biri olarak tek yönlü bakıyorsun rahatsın..adam attığın adımın yan etkilerini sonraki gelişmeleri içine gireceği durumu da hesaplamak zorunda..evdeki hesap çarşıdfaki hesap olayı olursa büyük hayal kırıklığı olur
  12. F

bakiii,ay canım benim yaa..sen bana hediye almak için konu mu açtın burada..ay bir de 7 sayfa yazışmışlar
  13. F

Yardım Oled monitör temizliği için solüsyon işe yarar mı ?

10 yıldır sistemimi yenilemedim,steamde istek listemdeki pek çok oyunu alsam da oynayamadığım için satın almıyorum indirim döneminde olmamıza rağmen..monitör 144hz tn panel..10 yıl beklemişken en iyisiyle yola devam edip bi 10 yıl daha gitmeyi düşünüyorum..şu an 4070tı superi olan bazı kişiler...
  14. F

oldukça detaylı yanıtınız için teşekkürler..nisan ayına kadar ev arayışındayım..ev alamazsam eğer acısını fena çıkaracam..5090lı hıgh end sistem üzerine 32 inç oled monitör yapıştıracam, ultra büyük ekranın hissi başkaymış duygusuna kapılırsam da sizin yaptığınız gibi 48-65 arası bir tv de...
  15. F

yapıştıralım o halde soruları -hangisinin , temizliği daha kolay? gözü daha az yoruyor? sadece birini kullanacak olsanız hangisini tutarsınız daha zevkli çok amaçlı iki tane glossy veya iki tane mat niye tercih etmediniz 60 bin tl harcayacak olsanız glossy mi mat mı dersiniz?
  16. F

🔥İndirim EPİCGames sepetim nasıl

hidayet bey amca,sepetinizdeki days gone çok hoştur..bu oyunda pek çok şey harika en kötü yanı diyalog kısımları..buraları otomatik kesen bir program olsa oyuna 1500 tl bile verilir..
  17. F

❌İndirim Bitti! Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

20.30 da değerlendirme kurulu olarak toplanıp istişare edeceğiz.21de listeye onay veya rd şeklinde kararı bildireceğiz..Yarın gerekçelerimizi anlatan kısa bir cevap metni de -duyuracağız,iyi oyunlar.
  18. F

7800x3d için hava soğutma önerisi

Kullanınca memnuniyet cevabı yaz bize ,ben de almayı düşünüyorum zira
  19. F

7800x3d için hava soğutma önerisi

commander
  20. F

Elden ring almalı mıyım?

soulslike oyunu hiç oynamadım ve oynamaya dair hep bir önyargım olmuştur..artık bi yerden başlayayım dedim..en kolayı elden ring denildi ..sekiro - dark souls - remnant 2 - ghost of tsushima - black myht vukong indirim olursa bu oyunlardan birini almayı düşünüyorum..en kolayı ve rahatı elden...
Top Bottom