cornlov
80+ Bronze
Canım sıkıldı.Niye böyle yazdın bilmiyorum lütfen dil bilgisine de çalış biraz ama fikrin için teşekkür ederim
Canım sıkıldı.Niye böyle yazdın bilmiyorum lütfen dil bilgisine de çalış biraz ama fikrin için teşekkür ederim
o zaman 4090 ve bu kartları 4kda oynıcaksın inş?Alabildiğim en üst cihazı almak istiyorum ondan dolayı 4090 ya da 5080 arasında kaldım
Evet 4k oynamak istiyorum ama dlss4 mfg açınca dehşet fps artışı oluyor bazıları da yenisi varken neden eskisini alıyorsun diyor kafam git gide karışıyoro zaman 4090 ve bu kartları 4kda oynıcaksın inş?
saf güçte daha iyi vram 24gb normal Frame generation yeterli fpsyi sunuyor 4kda 500hz monitör düşünmüyorsan ki galiba yok öyle bir monitörEvet 4k oynamak istiyorum ama dlss4 mfg açınca dehşet fps artışı oluyor bazıları da yenisi varken neden eskisini alıyorsun diyor kafam git gide karışıyor
Ben de böyle düşünüyorum aslında ama ileriye dönük falan diyen oluyor bilemiyorumsaf güçte daha iyi vram 24gb normal Frame generation yeterli fpsyi sunuyor 4kda 500hz monitör düşünmüyorsan ki galiba yok öyle bir monitör
4090 ileriye dönük değil mi? 5000 serisinde tdp arttırıldı hayvani bir değişim söz konusu değil mimarilerde 4090a ileriye dönük demedinizya hocam üstü yok bununBen de böyle düşünüyorum aslında ama ileriye dönük falan diyen oluyor bilemiyorum
rx7900xtx-i nasil 32gb yapacaksiniz?Kanka benim de kafamı o karıştırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte emin değilim baya bi laf edenler oluyor birisi tiktokta 5080 alanların anasına sövmediği kaldı aynı fiyat 4090ı ikinci el alıcam zaten emin değilim ve parça öneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecikme cart curt diyenler de var en son gidip 7900xtx alıcam kendim 32 gb yapıp sıvı soğutma eklicem kafam karıştı
Dalgasına dedim onurx7900xtx-i nasil 32gb yapacaksiniz?
Koskoca hoca olmuşsun kedilerin ilahı makamına yükselmişsin kafam karışıyor diyorsun,kedigiller önsezileriyle nam salmıştır bu kadar kararsızlık fazla.Evet 4k oynamak istiyorum ama dlss4 mfg açınca dehşet fps artışı oluyor bazıları da yenisi varken neden eskisini alıyorsun diyor kafam git gide karışıyor
Nvidia direkt yazılım desteğini çekti tek Dlss4 getiricrk sonra bıtakıcak4090 ileriye dönük değil mi? 5000 serisinde tdp arttırıldı hayvani bir değişim söz konusu değil mimarilerde 4090a ileriye dönük demedinizya hocam üstü yok bunun
Doğru dedin gtx 1080ti alıcamKoskoca hoca olmuşsun kedilerin ilahı makamına yükselmişsin kafam karışıyor diyorsun,kedigiller önsezileriyle nam salmıştır bu kadar kararsızlık fazla.
Ben 4090 alırdımArkadaşlar sistem dizicem 120k ile 130k arası gene kararsız kaldım ne almalıyım 5080 mi 4090 mı bazıları 4090 tokatlıyor diyor ve geri hangi parçaları alıcam önerisi olan var mı