Arama sonuçları: *

1. B

Ethernet geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil

merhaba, kullandığım access point bozulduğu için gidip ethernet kablosu aldım ama bilgisayarıma taktığımda çalışmadı, kabloyu laptopda denediğimde ise çalıştı. bilgisayarıma başka bir kablo taktığımda da internet geldi ama nedense bu kabloyu taktığımda internet gelmiyor. ağı tanılama yaptığımda...
  2. B

Msi rx580 ısınma sorunu

msi armor rx580 kullanıyorum. bilgisayarı formstlamadan önce 2000-2300rpm arasında max 63 derece görüyordum. formattan sonra ne oldu bilmiyorum ama kart 1100rpm geçmiyordu ve 80 dereceleri görüyordu. afterburner üzerinden fan ayarı yaptım olması gerektiği şekilde ayarladım ama kart 75 derecelere...
  3. B

Ekran kartı ısınmasına rağmen fanlar hızlanmıyor

hocam afterburnerden ayar yapmayı denedim tekrardan. olması gerektiği şekilde ayarladım. formattan once bu fan devrinde snowrunnerda max 63 derece görürken şimdi 72 gördüm. bence farklı bir sorun var
  4. B

hocam ama bazen olması gerektiği gibi çalışıyor bazen ise bu şekilde mala bağlıyor
  5. B

evet hocam eleman kartı sadece 6 ay kullanmış içini söktüğümde de tertemizdi. bu fan olayı armorlarda kronik bence eski kartım da armor rx570di onda da fan sorunu ysşıyordum.
  6. B

onu da denedim hocam ama çalışmıyor. ne yaparsam yapayım fanları full hızda döndürüyor
  7. B

merhaba, msi armor rx580 kullanıyorum dün human fall flat oynarken 83 dereceyi gördüm. ancak kartın fanları 1100rpmi geçmiyordu. her oyunda bu sıkıntıyı yaşıyorum. geçen hafta da bu durumu yaşamıştım dahili grafik kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktıktan sonra düzelmişti. sonrasında...
  8. B

Rx570 furmark değerleri iyi mi

merhaba, 1800tlye rx570 8gb sapphire nitro+ buldum. satıcı 5dk furmark yaptı sıcaklık değerleri normaldi ama fps biraz düşük gibi geldi bana. sizce değerler iyi mi bu kart alınır mı?
  9. B

magiski silmek sıkıntı çıkarır mı

uygulamayı yükledim. ek kurulum istiyor, farklı forumlarda ek kurulum yapıp cihazı kilitlenen iki kişiye denk geldim. bir şey yapmaya korktum. ayrıca şuan yapı kredi uygulamasını kullanıyorum ama bir sıkıntı çıkarmadı. ek kurulum olayına gerek var mı şuan tek derdim saati kullanabilmek.
  10. B

magiski silmek sıkıntı çıkarır mı

merhaba, geçen günlerde kaçak bir galaxy s10 almıştım. telefonu açtığımda içinde magisk yüklüydü ne olduğunu bilmeden uygulamayı sildim. dün Galaxy watch 4 saatimi telefona bağladığımda ise telefonu ne zaman yeniden başlatsam bağlantı kopuyordu. biraz araştırdım ve root ile alakalı olduğunu...
  11. B

gta online perma banı kaldırabilir miyim

steam ile social clubın eşlemesini kaldırmayı denedim ama olmadı. sadece epicde oluyormuş sanırım
  12. B

steamden yedim hocam
  13. B

merhaba arkadaslar. 3-5 ay kadar once perma ban yemiştim. bugün yeni sisteme geçtim bir arkadaş anakartı değiştirince girildiğini söylemişti. bu doğru mudur?
  14. B

Anakartta VGA ışığı yanıyor ama ekran kartında bir sorun yok

hocam baktım bende ama biosdan bir ayar acıcan falan demişler. format atmaya calısıyorum şimdi
  15. B

biosu hallettim hocam bilgisayar açılırken bayağı bir bekledim ama Windows ekranı geldi ama bir sorun oluştuğundan pin sıfırlandı diyor
  16. B

umarım çıkmaz hocam. teşekkürler yardımınız için
  17. B

hocam bir arkadaştan buldum flash bellek. 4gblik ama sıkıntı çıkarır mı bilemedim. biraz araştırıp yapmayı deneyecegim
  18. B

hocam bıosdan şüpheleniyorum onla ilgili olacağını pek sanmıyorum elimde flash bellek olsa bıos atmayı deneyecegim ama yok
  19. B

işe yaramadı hocam maalesef
  20. B

kart tam yerine oturmuş durumda hocam güç girişi de takılı hatta kablosunu değiştirerek denedim ama fayda etmedi sadece bu fotoğrafı ekleyebildim diğerlerinin boyutunun büyük olduğunu söyledi
Geri