cerkes_gamer55
80+ Bronze
Fat 32 boyutunda biçimlendirip bios u yükleyin. Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz.hocam bir arkadaştan buldum flash bellek. 4gblik ama sıkıntı çıkarır mı bilemedim
Fat 32 boyutunda biçimlendirip bios u yükleyin. Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz.hocam bir arkadaştan buldum flash bellek. 4gblik ama sıkıntı çıkarır mı bilemedim
umarım çıkmaz hocam. teşekkürler yardımınız içinFat 32 boyutunda biçimlendirip bios u yükleyin. Allah'ın izniyle bir sorun çıkmaz.
Bir şey değil. Sorun olursa yine yazabilirsiniz. Kolay gelsin.umarım çıkmaz hocam. teşekkürler yardımınız için
biosu hallettim hocam bilgisayar açılırken bayağı bir bekledim ama Windows ekranı geldi ama bir sorun oluştuğundan pin sıfırlandı diyorBir şey değil. Sorun olursa yine yazabilirsiniz. Kolay gelsin.
Hocam şimdi de temiz kurulum yapmanız lazım. Tam hatılaöıyorum ama bu secure boot ile alakalı bir şifre olması lazım. Onu istiyor. Onu da bilmiyorsanız çözüm format.biosu hallettim hocam bilgisayar açılırken bayağı bir bekledim ama Windows ekranı geldi ama bir sorun oluştuğundan pin sıfırlandı diyor
hocam baktım bende ama biosdan bir ayar acıcan falan demişler. format atmaya calısıyorum şimdiHocam şimdi de temiz kurulum yapmanız lazım. Tam hatılaöıyorum ama bu secure boot ile alakalı bir şifre olması lazım. Onu istiyor. Onu da bilmiyorsanız çözüm format.
Öare format hocam.hocam baktım bende ama biosdan bir ayar acıcan falan demişler. format atmaya calısıyorum şimdi