Arama sonuçları: *

1. F

SteelSeries Apex 7

küçük entere de mi öyle diyorsun birde tuşların öyle gözükmesi bende kötü türkçe olmasını tercih ederdim :D
  2. F

1000TL Gaming Klavye Önerisi

@Closed apex 7 almanı tavsiye ederim :)
  3. F

SteelSeries Apex 7

eğer türkçe versiyonu olsa bende onu düşünebilirdim ama türkçe olmadığı için onu iptal ettim ben
  4. F

katılmıyorum kesinlikle :D
  5. F

Apex 7 düşünüyorum bende hem çok güncel hemde çok şık bir tasarımı var.
  6. F

SteelSeries Apex 7

Almaya değer bir ürün müdür 999TL gibi bir fiyata tkl olmayan modelini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu fiyat bandında aklımda blackwidow elite var birde buna nazaran +,- lerini bilen arkadaşlar alternatif olarak tavisye verecek arkadaşlar, kullananlar varsa düşüncelirini alırsam sevinirim,
  7. F

SteelSeries Apex 7 Alınır mı?

@The Magma Boss 999Tl'ye apex 7 mi , 989 Tl ye Corsair MxSpeed k95 plat mı, 979 Tl'ye blackwidow elite mi peki
  8. F

ahaha sorry kafamda şu an evet biliyorum apex yazacaktım karıştırdım :D @Yasin Çelik
  9. F

Almaya değer bir klavye midir + ve -'leri nelerdir 850-1100 tl aralığında alternatif görülebilecek daha iyi klavyeler nelerdir + yönleriyle. teşekkürler
  10. F

klavye +kulaklık önerisi

sahibinden üzerinde turnuvadan kazanmış bazı arkadaşlar steelseries ürünleri satıyor bütçene sonra biraz daha katkı yaparak kulaklığı öyle al klavye seçimi de https://www.itopya.com/corsair-gaming-k95-rgb-platinum-cherry-mx-speed-turkce-mekanik-gaming-klavye/ kesinlikle bundan yana kullan son...
  11. F

klavye +kulaklık önerisi

@Beyfendiiii6 yorum yapmak için mi yapıyorsun acaba apex 5 gereksiz bir klavye o paralara çok daha iyi klavye siçimi yapabilir. sen cuma günü burada olsaydın @crazyboy40 apex 7 ile arctis 3 o fiyata alabilirdin. ben bu cuma apex 7 aldım 999tl ye ama gönlüm corsair k95'de de kaldı itopyada şu an...
  12. F

SteelSeries Apex 7 mi - Corsair K95 Mx Speed mi - Razer Blackwidow Elite mi ACİL !

@Abdullah Hacıgül Reis sen görürsen de asıl bir yorum yaparsan daha da net olur hepsini kullanıp video çekmişsin fakat k95 ile alakalı yorumlar her şey çok güzel sende onunla veya apex 7 ile alakalı bir video yok
  13. F

SteelSeries Apex 7 mi - Corsair K95 Mx Speed mi - Razer Blackwidow Elite mi ACİL !

Beyler herkese hayırlı akşamlar dilerim bu cuma indirimden 999tl ye ince hesaptan steelseries apex 7 aldım fiyatı düştüğü için fakat diğer 2 klavyede hep aklımın bir köşesindeydi, bu gün gördüğümde itopyada Corsair K95'in mx speed modeli 989 TL ona nazaran blackwidow elite'de adeksstorede 979 TL...
Top Bottom