Neler Yeni

SteelSeries Apex 7

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fatih Can Yıldız
Almaya değer bir ürün müdür 999TL gibi bir fiyata tkl olmayan modelini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu fiyat bandında aklımda blackwidow elite var birde buna nazaran +,- lerini bilen arkadaşlar alternatif olarak tavisye verecek arkadaşlar, kullananlar varsa düşüncelirini alırsam sevinirim,

Closed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
Valla bir de apex pro var, gözüm kesmiyor değil. Mouse alacaktım, onu erteleyip apex pro alasım geliyor. Çok çekici 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fatih Can Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bir de apex pro var, gözüm kesmiyor değil. Mouse alacaktım, onu erteleyip apex pro alasım geliyor. Çok çekici 😁
eğer türkçe versiyonu olsa bende onu düşünebilirdim ama türkçe olmadığı için onu iptal ettim ben

Closed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet
eğer türkçe versiyonu olsa bende onu düşünebilirdim ama türkçe olmadığı için onu iptal ettim ben
Windows dili türkçe olunca uk klavyede ki tuşlar yine Türkçe yazıyor diye duydum klavyeye yazımda alışıksan pek problem olmaz. O yüzden rahatsız olmadım ben pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fatih Can Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows dili türkçe olunca uk klavyede ki tuşlar yine Türkçe yazıyor diye duydum klavyeye yazımda alışıksan pek problem olmaz. O yüzden rahatsız olmadım ben pek
küçük entere de mi öyle diyorsun birde tuşların öyle gözükmesi bende kötü türkçe olmasını tercih ederdim :D

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri