Arama sonuçları: *

1. Y

Yeni pc kurdum sivi soğutma calismiyor

Bende ilkte yapamadi idim özelden yaz bana yardımcı olayim
  2. Y

Beyler Bu Karti Ben Ni̇ye Satamiyorum?

13bin tl kendi fiyatı zaten 7 ye rahat gider altına düşme gerekirse satma
  3. Y

Yeni pc kurdum sivi soğutma calismiyor

Yüksek ihtimal tüm bağlantıları yanlış yaptın
  4. Y

Çözüldü✓ incehesap oled monitor iade 38.000tl (paraiademi aldım)

Kanka direk ayıplı mal oluyor zaten ayaga kaldırırım incehesap i valla 39 bin tl ne demek dalga geçmişler bide tamir etmeden geri göndererek 1719710576 Direk tüketici hakem heyetine şikayet edin hiç acımayın kanka hepsi hakkınız o ürünlere para veriyorsunuz
  5. Y

Çözüldü✓ incehesap oled monitor iade 38.000tl (paraiademi aldım)

Ekranda ölü piksel olduğuna dair ekran görüntüsünü al e devlet üzerinden tüketici hakem heyeti sayfasına giriş yap oradan şikayeti olusturabiliyorsun internetten izle gösteriliyor nasıl diye olayı baştan sona detaylı şekilde anlatıp çekmiş olduğun ekran görüntüsünü de ekle dosyaya şikayet...
  6. Y

Ryzen 5 7500F İçin Hangi Soğutucuyu Almalıyım?

Kanka cooler master ml240L aldım ben şuan havalar yoğun şekilde sıcak olmasına rağmen 60 dereceyi geçmiyor soğuk hava da zaten 55 derece nin bile altında çalışıyor gayet yeterli ve fiyat performans ürünü
  7. Y

24 bine bu alınır mı??

Sanane lan
  8. Y

AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci ile Asus prime B650M-K anakart olur mu?

sanane olum adam en üstünü alacak
  9. Y

24 bine bu alınır mı??

sen yorum yapma :D para ver iyisini alalım o zaman
  10. Y

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Emniyete gidip şikayette bulun çalmıştır 1717456358 PC de ram takılı idi diyor simdi ram yok ? Boş konusma
  11. Y

24 bine bu alınır mı??

Herkes farklı sonuç gösteriyor benim izlediğim test te amd önde idi 2 tık. Yinede amd ye devam 🤣 parası olan nvidia alsın 😅 Amd fakir babasi. 4090 a 75 80 bin tl para verirsiniz siz bi motor parası 🤣🤣
  12. Y

Rx 6700 vs rtx 4060 ?

Rx6700 ü al bende var 4060 ı katlar o ekran kartı. Saf güç olarak 4060 dan güçlü bir ekran kartı
  13. Y

rx 6700xt vs rtx 4060 ti 8 gb

Rx6700xt al ben memnunum gayet 4060 in 8gb versiyonu küçük kalır 8gb çok az
  14. Y

24 bine bu alınır mı??

Ben amd ciyim ondan amd yo seviyom nvidia iyi olabilir ama fiyat çok pahalı kardeşim ondan nvidia yi desteklemiyorum. Sana bi alıntı nvidia 3 aylık game pass üyeliği dağıtacak ücretsiz ama turkiyeye yok ! Türklere vermiyorlar 1717451099 Fsr ile dlss i karşılaştır desen dlss çok daha iyi kendim...
  15. Y

24 bine bu alınır mı??

4060 ti fıs kalır 7600xtx in yaninda
  16. Y

24 bine bu alınır mı??

Kardeşim sadece 7600xtx bile alınması için sebep yani kaçırma ama islemciden darboğaz yersin 5600 onu beslemez 7500f inde üstünde bi işlemci al
  17. Y

r5 7500f işlemciye sıvı soğutucu bile yetmiyor

Yüksek ihtimal sen bağlantıları düzgün yapmadın yetersiz güç geliyordur veya sıvı soğutma arızaladır kısmen. Bios tan fan hızlarını full speed e çek sıvı soğutma için 7500f işlemci bile değil yani kardeşim. Bendede 7500F var 100 lerce saat oynasam 60 derece bile olmuyor üstelik ben sivi soğutma...
Geri