Arama sonuçları: *

1. L

1.4 Atmosferik alıp LPG taktırmak mı yoksa 1.0 turbo mu hangisi az yakar?

Cevap veren herkese gerçekten teşekkürler.. Dediğim gibi hızla işim yok, seri olsun, sağı solu tokatlasın benlik şeyler değil.. Şehir dışında bile 120-130'u geçmeyen adamım.. Bana uygun olan 1.0 turbo o zaman.. Aklıma takılan şey sabah kızı okula bırak, iş yerine git, akşam yine kızı al...
  2. L

1.4 Atmosferik alıp LPG taktırmak mı yoksa 1.0 turbo mu hangisi az yakar?

Aslında soru başlıkta açık.. 1.0 turbo 1.4'e göre daha az yakıyo, daha seri, yokuşta baymıyo vs. 1.4'ün tek avantajı lpg'ye uyumlu olması.. 1.0 yakıtta üzmez diyorlar tamam da benzin ve lpg farkı da ortada.. Performans beklentim yok, yokuşta 2.3.viteste 50-60km'yle çıkmak da benim için sorun...
  3. L

Stonic mi? Bayon mu? 1.4 Atmosferik mi? 1.0 Turbo mu?

Video gayet açıklayıcı olmuş.. 😅
  4. L

408'ler 1.864.000'den 3008'ler 1.920.000'den başlıyo.. Hem ÖTV'ye girmiyo, hem bütçemin çok üstünde.. 1715811675 Atmosferik ve Turbo karşılaştırıyosan eyvallah.. Ben Bayon/Stonic kıyaslıyosun sandım.. Bayon'un da turbosu var ama.. 👍🏼
  5. L

Motor, beygir, tork, ağırlık hemen hemen aynı ikisinde de..
  6. L

Bayon grubuna sorsam %90 Bayon iyidir, yakıtı azdır diyecek, Stonic grubuna sorarsam da aynı şekilde Stonic övecek.. Oralarda kimse yoğurdum ekşi demez ama objektif yorumlarda olabilir.. Teşekkürler..
  7. L

Ha Crossland için diyosun, pardon.. Valla çok video izledim, çok kişiye sordum, izledikze, sordukça kafam karıştı.. Bi de halkın nabzını yoklalayım dedim.. 😅 Bi de hayatımda hiç otomatik araç kullanmadım, test sürüşü yapsam da anlamam zaten.. Sol ayak debriyaj arar durur.. 😬
  8. L

Stonic Elegance alabiliyorum, Bayon'da 1.0'ın Elite paket yok zaten tek paket Style.. 1715807372 Peugeot? Hangisinin motor Peugeot Kia mı? Hyundai mi? Ki ikisi de aynı motoru kullanıyo bildiğim kadarıyla.. Bu hikayede Peugeot olmamalıydı? 😅
  9. L

Hyundai Kona'ydı asıl isteğim ama bütçe yetmedi.. Keza XCeed için de.. Öyle uzaktan baktım sadece.. 😞 1715807042 Crossland güzel ve büyük araba ama piyasası mı yoktur nedir, Antalya gibi büyük bi şehirde yaşıyorum ama trafikte hiç denk gelmiyorum desem yeridir.. Bi de sorunlu araç imajı var çok...
  10. L

Cross ya da SUV tarzı bakıyorum üstat..
  11. L

1.2-1.3m civarı Cross / SUV otomatik bakıyorum.. Açıkçası ÖTV'siz alıcam 700-750k'ya falan gelecek, max bütçem de o kadar..
  12. L

Herkese Merhaba.. 0km otomatik vites araç alacağım Bayon ve Stonic arasında kaldım.. Aslında hangisini alırsam alayım pişman olmam gibi geliyor ama yine de fikirlerinize açığım.. 2.konu; 1.0 turbonun başta yakıt olmak üzere avantajı olsa da 1.4'de ileriye dönük lpg kullanımı olma ihtimalinden...
Top Bottom