Arama sonuçları: *

1. JeakLes

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Haklısın evet fiyat olarak bir şey denmez fakat orjinali gibi olacağını sanmıyorum. bazıları thermalrightın fanlarının sesli olduğunu söylemişler. Zaten fan olarak sessizlik aranıyorsa ya noctua ya arctic gerisinde illa ki ses olacaktır 3 aşağı 5 yukarı. Şu an orjinalini kullanan biri olarak...
  2. JeakLes

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Aslı gibi performanslımıdır?
  3. JeakLes

Arkadaşlar bu spu iyi midir

1200 platinum olanını kullanıyorum gayet memnunum
  4. JeakLes

ViewSonic XG272-2K OLED 27 inç 240Hz OLED (50K'dan 37K'ya düşmüş)

Bu monitör üzerinden konuşmayayım bilgim yok bu monitörle alakalı fakat samsung tercih ederdim 27 inch alacak olsaydım. Eğer ki bütçe yetiyorsa burn in garantisinden direk emin olduğumuz msi ın modelini tercih ederdim ki ben 31.5 inch olanını tercih ettim. Bu monitörlerde ki en önemli detay...
  5. JeakLes

ViewSonic XG272-2K OLED 27 inç 240Hz OLED (50K'dan 37K'ya düşmüş)

Parlaklık konusunda çok abartıyorlar hocam. 312urx kullanıcısıyım gayette yeterli parlaklığa sahip. oled panellerin pahalılığı dışında korkulan tek kısım burn in o konuda da garanti kapsamına alan monitörleri tercih ettiğinizde korkusuzca kullanabilirsiniz. bunun haricinde yapılan tüm yorumlar...
  6. JeakLes

🔥İndirim ASUS TUF Gaming 1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 psu 6790 tl

olabilir hocam, benimde bir önceki psum tx850m idi canavar gibiydi rm1000e migdemi bulandırdı. her markanın iyisi de var kötüsü de var. ama şu bir gerçek belirli alanda uzmanlaşmış markaları o ürünlerden alırken seçmek daha iyidir diye düşünüyorum. her markanın her alanda çıkardığı ürün iyi...
  7. JeakLes

🔥İndirim ASUS TUF Gaming 1000G 1000W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 psu 6790 tl

corsair rm1000e rezaletinden sonra fsp 1200 hydro ptm pro modeline geçtim. inanılmaz farketti ne ses ne seda zaten bildiğim kadarıyla çoğu psuya üreticilik sağlıyor fsp
  8. JeakLes

🔥İndirim İntenso 128 Gb Usb Bellek 229 TL 🔥

teşekkürler dostum, 256 gb olanını aldım 3.2 ve 469 tl
  9. JeakLes

🔥İndirim Razer Hammerhead Pro HyperSpeed 3.599 TL

22 saat diyor teknik bilgisinde fakat onun tespitini yapmış değilim başka kulaklıklarımda var sadece onu kullanmıyorum. Fakat şöyle söylemek isterim beklentimin üzerinde bir kulaklık çıktı 50mm sürücüsü mevcut bass sesleri felan çok çok iyi. hani sadece oyun değil film müzik dinlemek isterseniz...
  10. JeakLes

hocam gaming gecesinden araştırırak almıştım. msi Immerse GH50 wireless bi bakmanızı öneririm. hem müzik film hem de oyun için çok sağlam bir kulaklık yapmışlar.
  11. JeakLes

normal müzik dinlemek için mi? yoksa gaming headset mi lazım size hocam
  12. JeakLes

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

valla asusun kndi sitesinde titanium olduğunu söylüyor bakalım gelsin göreceğiz :)
  13. JeakLes

asusun kendi sitesinden baktığımda titanium gösteriyor hocam anlayamadım valla :)
  14. JeakLes

valla ben aldım ondan sadece aklıma takılan açıklamada platinium diyor ama kutusunun üzerinde ve sitede titanium yazıyor
Geri