Artık güzel indirim görmek istemiyorum 235k borç yaptım duramayacağım bu gidişle neyse fiyatları epey güzel zam gelmeden alın ihtiyacı olan varsaModeller yeni geldi. Reverse modelleri muhtemelen gelir.
Siyah
BeyazThermalright TL-M12-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
TL-M12-S ARGB Fan Bilgisayarınız için ideal soğutma fanı, optimum hava akışı ve sonsuz ayna görünümlü estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47,6 CFM hava akışıyla…www.gaming.gen.tr
Thermalright TL-M12W-S ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, mükemmel hava akışı ve sonsuz ayna estetiğinde adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500RPM’de maksimum 47,6CFM hava akışıyla, TL-M12W-S Serisi fan…www.gaming.gen.tr
Fan yaprakları düz olan modeller
Siyah
BeyazThermalright TL-M12 ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, optimum hava akışı ve sonsuz ayna estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47.6CFM hava akışı ile TL-M12 Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Thermalright TL-M12W ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, mükemmel hava akışı ve estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sunar. Maksimum 1500 RPM hızında 47.6 CFM’ye kadar hava akışı sağlar. TL-M12W Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Diğer tüm kasa fanları için. Eski fanların yeni modelleri V3 olarak çıktı bazıları buradan bakıp ona göre alabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Kasa Fanları
www.gaming.gen.tr
NOT: C12R gibi modellerde R reverse anlamındadır. Ona göre alın.
Fiyat farkı 3te 1 hatta 4te1 mantıken 3 te 1 düşük performans verse kafiAslı gibi performanslımıdır?
Haklısın evet fiyat olarak bir şey denmez fakat orjinali gibi olacağını sanmıyorum. bazıları thermalrightın fanlarının sesli olduğunu söylemişler. Zaten fan olarak sessizlik aranıyorsa ya noctua ya arctic gerisinde illa ki ses olacaktır 3 aşağı 5 yukarı. Şu an orjinalini kullanan biri olarak yeterli ayarlarda gayet sessiz ve güzel performans alıyorum. Lian li setup kurduğum için fandan kaçmadım Zaten 40 yılda bir böyle köklü değişiklik yapıyoruz olmuşken tam olsun kafasıFiyat farkı 3te 1 hatta 4te1 mantıken 3 te 1 düşük performans verse kafi
Tl m12 s modeli cfm değeri 47 , bilmediğimden soruyorum bu değer yeterli bir değer mi 60 70 arası olan fanlarla ciddi bir fark mıdırModeller yeni geldi. Reverse modelleri muhtemelen gelir.
Siyah
BeyazThermalright TL-M12-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
TL-M12-S ARGB Fan Bilgisayarınız için ideal soğutma fanı, optimum hava akışı ve sonsuz ayna görünümlü estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47,6 CFM hava akışıyla…www.gaming.gen.tr
Thermalright TL-M12W-S ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, mükemmel hava akışı ve sonsuz ayna estetiğinde adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500RPM’de maksimum 47,6CFM hava akışıyla, TL-M12W-S Serisi fan…www.gaming.gen.tr
Fan yaprakları düz olan modeller
Siyah
BeyazThermalright TL-M12 ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, optimum hava akışı ve sonsuz ayna estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47.6CFM hava akışı ile TL-M12 Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Thermalright TL-M12W ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, mükemmel hava akışı ve estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sunar. Maksimum 1500 RPM hızında 47.6 CFM’ye kadar hava akışı sağlar. TL-M12W Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Diğer tüm kasa fanları için. Eski fanların yeni modelleri V3 olarak çıktı bazıları buradan bakıp ona göre alabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Kasa Fanları
www.gaming.gen.tr
NOT: C12R gibi modellerde R reverse anlamındadır. Ona göre alın.
Kasada 60 70 cfm yi görmek veya 47 cfm yi görmek fanların full %100 yükte çalıştırmak demek buda aşırı sesli olur. Anakarttan veya kontrolcüsü varsa %100 e almadığın sürece zaten fanlar 400 500 devir anca döner. Hatta kasa fanlarını biostan CPU sıcaklıklarına göre ayarlasan bile max %60 %70 hızla döner işlemcin çok ısınıyorsa. Kendin ayar yaparsın biostan veya kontrolcüsü varsa 1. kademe veya 2.kademede çalıştırırsın o yüzden fark çok belli olmaz. Şahsen bende 65cfm fanlar var ama kontrolcüsünden 1.kademede ayarlı 300 devir falan anca dönüyor. Full yükte farklılıkları görürsün diğer türlü çok değişmez. Full yükte şimdiye kadar hiç çalıştırmadım hiç bir kasamı.Tl m12 s modeli cfm değeri 47 , bilmediğimden soruyorum bu değer yeterli bir değer mi 60 70 arası olan fanlarla ciddi bir fark mıdır
Yani 20k 25k zor denkleştiren birisi için fanlara 6000 7000 TL vermek biraz koyuyor o yüzden ya çin malı ya da böyle ucuz olan modeller tercih ediliyor. Şahsen 100k üzeri kasa toplamadığım sürece bende koymam lian li. Kaliteli olabilir ama bir fana 1500 TL vermem.Haklısın evet fiyat olarak bir şey denmez fakat orjinali gibi olacağını sanmıyorum. bazıları thermalrightın fanlarının sesli olduğunu söylemişler. Zaten fan olarak sessizlik aranıyorsa ya noctua ya arctic gerisinde illa ki ses olacaktır 3 aşağı 5 yukarı. Şu an orjinalini kullanan biri olarak yeterli ayarlarda gayet sessiz ve güzel performans alıyorum. Lian li setup kurduğum için fandan kaçmadım Zaten 40 yılda bir böyle köklü değişiklik yapıyoruz olmuşken tam olsun kafası
Dünya pazarına göre bizde hiç bir şey indirimli değil maalesef.1 tane cektim bakalım cok bir şey beklememek lazım görüntü odaklı fanlar premium fan olarak bakarak alırsanız üzülürsünüz . su fanları 1200 rpmde sabit calıstırsan odada başın agrır
fiyatta bu arada dünya pazarına göre indirimli degil 8.5 euro suan almanyada
aslında var cpularda , mesela gaminggen tr phantom spiriti 1.3k ya sattılarDünya pazarına göre bizde hiç bir şey indirimli değil maalesef.
Küçük ürünlerin getirilmesi büyüklere göre daha kolay ve ucuz. Tray gelmesinin ve traylerin ucuz olmasının sebebi bu. Konteyner ile geldiği içi 1 konteyner kiralanıyor içine ne kadar malzeme getirilse. Hatta bazı firmalar kasaların boş kısımlarına koyuyorlar bu tarz ürünleri yer kaplamaması için. Atıyorum 1 konteynera 100 tane kasa giriyorsa o 100 kasanın içine 1000 tane işlemci koyuyor. Böylelikle kargodan tasarruf yapılıyor. Veya sadece işlemci getirecekse zaten çok az yer kapladığı için maaliyeti düşük oluyor.aslında var cpularda , mesela gaminggen tr phantom spiriti 1.3k ya sattılar
dogrudur ama su yayınladıgınız ürünü 300 tl normal fiyatı , indirimlide 230 TL'ye verebilirlerdiKüçük ürünlerin getirilmesi büyüklere göre daha kolay ve ucuz. Tray gelmesinin ve traylerin ucuz olmasının sebebi bu. Konteyner ile geldiği içi 1 konteyner kiralanıyor içine ne kadar malzeme getirilse. Hatta bazı firmalar kasaların boş kısımlarına koyuyorlar bu tarz ürünleri yer kaplamaması için. Atıyorum 1 konteynera 100 tane kasa giriyorsa o 100 kasanın içine 1000 tane işlemci koyuyor. Böylelikle kargodan tasarruf yapılıyor. Veya sadece işlemci getirecekse zaten çok az yer kapladığı için maaliyeti düşük oluyor.