E Efendy94 80+ Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 174 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Efe Akçasayar 17 Kasım 2024 #53 TeknoAdam yazmış: Ne kadar kullanıldılar ve fiyat nedir 1 kutu/2 kutu için? Devamı için tıklayın... İki kutu düz 1k dan veririm indirim vesaire uğrarşmak istemiyorsanız. Burda ö.m. yok değil mi?
TeknoAdam yazmış: Ne kadar kullanıldılar ve fiyat nedir 1 kutu/2 kutu için? Devamı için tıklayın... İki kutu düz 1k dan veririm indirim vesaire uğrarşmak istemiyorsanız. Burda ö.m. yok değil mi?
T TeknoAdam 80+ Bronze Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 534 17 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #54 Efendy94 yazmış: İki kutu düz 1k dan veririm indirim vesaire uğrarşmak istemiyorsanız. Burda ö.m. yok değil mi? Devamı için tıklayın... Özel mesaj var ama ürünler ikinci else 1000 TL nakit vermem 2 kutu için. Teşekkürler.
Efendy94 yazmış: İki kutu düz 1k dan veririm indirim vesaire uğrarşmak istemiyorsanız. Burda ö.m. yok değil mi? Devamı için tıklayın... Özel mesaj var ama ürünler ikinci else 1000 TL nakit vermem 2 kutu için. Teşekkürler.
Krxell 80+ Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 55 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim İsmail 17 Kasım 2024 #55 Yine bu satıcıdan almıştım arızalı çıkmıştı fanlarda direnç yoktu kutusu da hasarlıydı önceden açılmış gibiydi uğraşmıştım 1 ay kabul etmediler sonunda iadeyi onaylamışlardı o gün bu gün bu marka ve satıcı için bende önyargı oluştu
Yine bu satıcıdan almıştım arızalı çıkmıştı fanlarda direnç yoktu kutusu da hasarlıydı önceden açılmış gibiydi uğraşmıştım 1 ay kabul etmediler sonunda iadeyi onaylamışlardı o gün bu gün bu marka ve satıcı için bende önyargı oluştu