Neler Yeni

🔥İndirim [800 TL] 3 Lü ARGB Kasa Fanı Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Burak
Ön kısma 3x120mm, üste 2x 120mm, alta 2x 120mm ve egzosa 1x 120mm desteği var diye yazmışlar. Kağıt üstünde destekliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kule tipi soğutması cidden efsane frost commender kullandım buz ediyordu işlemciyi şuan thermalright assassin's king se var oda harika kasa için bu bahsedilen fan olarak nasıl iş görür mü?

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Coco
Öncelikle gürültülü fanlar. İlla alayım diyorsanız da, pazaramadan ilk alışveriş kuponu 150tl ile 700 civarına iner. Ödemeyi de istanbulkart hesapla yapar yüzde25 iade alırsınız. Sürekli paylaşılan fiyatlara gelen ürün. Dediğim gibi biraz ucuza almış olursunuz.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed
Hocam kule tipi soğutması cidden efsane frost commender kullandım buz ediyordu işlemciyi şuan thermalright assassin's king se var oda harika kasa için bu bahsedilen fan olarak nasıl iş görür mü?
F/p fan. Birazcık daha iyisini almak istersen fiyat 2x -5x katlıyor.

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar :)
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
C12c s modeli var bende biostan güzel ayar çektim sıfır ses. Tavsiye ederim güzel ürün

Palo DAYI 👑

80+ Gold

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Enis Solak

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed
Peki hocam Asus a620 M -K anakartıma bağlayabilirmiyim hepsini tek slotu var sanırım anakartin
Argb header var mı bilmiyorum. Eğer varsa argb çoğaltıcı ile hepsini birleştirip anakartın headerına bağlayabilirsin. Yada argb fan kontrolcü kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctin de böyle fanları var cfm olarak konudakinden az ama fiyatı uygun.
buda güzel fan, ama indirimli fiyatı bile fan başına 3X

ozkets

80+ Bronze
Argb header var mı bilmiyorum. Eğer varsa argb çoğaltıcı ile hepsini birleştirip anakartın headerına bağlayabilirsin. Yada argb fan kontrolcü kullanabilirsin.

argb pwm kontrolcü en az 500 lira.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Enis Solak

ah ben onu gözden kaçırmışım tek olarak gördüm nedense, pardon.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Enes Var
200 daha verip 2 tane şundan almanızı öneririm
Kalite kontrol olarak daha iyiler, 6 yıl garantililer, fluid dynamic bearingleri var, ömürleri thermalright tl-c12'ye göre çok daha uzun olur ve performansları çok çok ayrı klasmanda c12'lere göre

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed
200 daha verip 2 tane şundan almanızı öneririm
Kalite kontrol olarak daha iyiler, 6 yıl garantililer, fluid dynamic bearingleri var, ömürleri thermalright tl-c12'ye göre çok daha uzun olur ve performansları çok çok ayrı klasmanda c12'lere göre

Hocam konudaki fanları alacak adamın derdi ARGB. Arctic ARGB fanları indirimli hali adet başına 600TL. Neredeyse bunun 3 katı. Bu fanların hedef kitlesi olabilecek en sessiz kasayı yapmak değil, düşük bütçe ile ARGB fan kombinasyonları yapmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,686
Üyeler
168,339
Son üye
Serkanuzun