- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıklama yaptım dostum. X127 sandım bir anlık. X123 FRGB olduğu için tek kablodur evet.Işık kablosu ile besleme kablosu aynı portta değil mi 4 pin bu durumda pin kablosunu kesmek zorunda kalmam mı?
Açıklama yaptım dostum. X127 sandım bir anlık. X123 FRGB olduğu için tek kablodur evet.Işık kablosu ile besleme kablosu aynı portta değil mi 4 pin bu durumda pin kablosunu kesmek zorunda kalmam mı?
Ürün 759 TL fakat Getir uygulaması üzerinden getiralışveriş ile sepette çıkan kupon ile 609 TL oluyor. Kupon ürüne özel değil. 700'e 150 TL şeklinde.
Nays ile daha da ucuz. %10 iade verdiğinde 548 liraya gelmiş olur.
Thermalright TL-C12C-S Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket
Alıntıyı görüntüle
Ben 2 set aldım bir sorun yok şanş işte peki servise gönderme durumu yok mu acaba .Bu fan setinden 3 kere aldım üçünde de tıkırtı sesi vardı.
alacakların bilgisine aşırı sesli çalışırlar 900 800 rpm den aşağıda kullanın onun dışında görüntü anlamında görsel şölen sunuyor fanlarÜrün 759 TL fakat Getir uygulaması üzerinden getiralışveriş ile sepette çıkan kupon ile 609 TL oluyor. Kupon ürüne özel değil. 700'e 150 TL şeklinde.
Alıntıyı görüntüle
bende 2 set aldım aşırı sesliler hocam bu fanların sorunu o sadec görsellik sunuyorlar 700 rpm de falan çalıştırmak lazım biostan ayarlayıpBu fan setinden 3 kere aldım üçünde de tıkırtı sesi vardı.
N11'den mi denedin yoksa getir uygulamasındaki getiralışverişten mi?Sepet indirimi yoktu, kendi kuponumla 659'a aldım hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.
UÇUÇ puanları ile bu kuponu birleştirebilirmiyizşuan kasamda 15 adet bu fanlardan var 6 sını daha dün n11 üzerinden hemen hemen kupon ve nays ödemesiyle aynı fiyata aldım ben memnunum tavsiye ederim bu fiyata argb ve pwm ayaralı 3lü fan bulmak imkansız gibi bir şey
bu kupon farklı yalnız aynı uygulma değil konuda getirden bahsedilmiş bne n11 üzerinden ALDIM KUPON +Nays ödemesi ileUÇUÇ puanları ile bu kuponu birleştirebilirmiyiz
Kupon 1 adet oluyor. Yani ya uç uç kupon ya da 750'ye 150 kuponunu seçmen gerek.Uç uç puanları ile bu kuponu birleştirebilir miyiz?
hocam ben alamıyorum sipariş ver tuşuna basılmıyorÜrün 759 TL fakat Getir uygulaması üzerinden getiralışveriş ile sepette çıkan kupon ile 609 TL oluyor. Kupon ürüne özel değil. 700'e 150 TL şeklinde.
Alıntıyı görüntüle
Çok güzel fanlar ben geçen seneden beri kullanıyorum.Ürün 759 TL fakat Getir uygulaması üzerinden getiralışveriş ile sepette çıkan kupon ile 609 TL oluyor. Kupon ürüne özel değil. 700'e 150 TL şeklinde.
Alıntıyı görüntüle
ah bi argb hub olsa alsamda çalıştıramam DÜrün 759 TL fakat Getir uygulaması üzerinden getiralışveriş ile sepette çıkan kupon ile 609 TL oluyor. Kupon ürüne özel değil. 700'e 150 TL şeklinde.
Alıntıyı görüntüle