Neler Yeni

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Coco
Frost Vortex 140 se daha performanslı olacaktır.

JeakLes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
Aslı gibi performanslımıdır?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-11 at 02.17.49.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-11 at 02.17.49.jpeg
    618.1 KB · Hit: 24

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Modeller yeni geldi. Reverse modelleri muhtemelen gelir.

Siyah
Beyaz

Fan yaprakları düz olan modeller
Siyah
Beyaz

Diğer tüm kasa fanları için. Eski fanların yeni modelleri V3 olarak çıktı bazıları buradan bakıp ona göre alabilirsiniz eksikleriniz varsa.

NOT: C12R gibi modellerde R reverse anlamındadır. Ona göre alın.
Artık güzel indirim görmek istemiyorum 235k borç yaptım duramayacağım bu gidişle neyse fiyatları epey güzel zam gelmeden alın ihtiyacı olan varsa

JeakLes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
Fiyat farkı 3te 1 hatta 4te1 mantıken 3 te 1 düşük performans verse kafi :D
Haklısın evet fiyat olarak bir şey denmez fakat orjinali gibi olacağını sanmıyorum. bazıları thermalrightın fanlarının sesli olduğunu söylemişler. Zaten fan olarak sessizlik aranıyorsa ya noctua ya arctic gerisinde illa ki ses olacaktır 3 aşağı 5 yukarı. Şu an orjinalini kullanan biri olarak yeterli ayarlarda gayet sessiz ve güzel performans alıyorum. Lian li setup kurduğum için fandan kaçmadım :) Zaten 40 yılda bir böyle köklü değişiklik yapıyoruz olmuşken tam olsun kafası :)

Zargo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cihangir
Modeller yeni geldi. Reverse modelleri muhtemelen gelir.

Siyah
Beyaz

Fan yaprakları düz olan modeller
Siyah
Beyaz

Diğer tüm kasa fanları için. Eski fanların yeni modelleri V3 olarak çıktı bazıları buradan bakıp ona göre alabilirsiniz eksikleriniz varsa.

NOT: C12R gibi modellerde R reverse anlamındadır. Ona göre alın.
Tl m12 s modeli cfm değeri 47 , bilmediğimden soruyorum bu değer yeterli bir değer mi 60 70 arası olan fanlarla ciddi bir fark mıdır

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,261
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ThermalRight cidden kral firma hem ucuz hem performanslı hem de şık ürünler üretiyor. NZXT` de yerinde saysın hala reverse fan üretmiyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Tl m12 s modeli cfm değeri 47 , bilmediğimden soruyorum bu değer yeterli bir değer mi 60 70 arası olan fanlarla ciddi bir fark mıdır
Kasada 60 70 cfm yi görmek veya 47 cfm yi görmek fanların full %100 yükte çalıştırmak demek buda aşırı sesli olur. Anakarttan veya kontrolcüsü varsa %100 e almadığın sürece zaten fanlar 400 500 devir anca döner. Hatta kasa fanlarını biostan CPU sıcaklıklarına göre ayarlasan bile max %60 %70 hızla döner işlemcin çok ısınıyorsa. Kendin ayar yaparsın biostan veya kontrolcüsü varsa 1. kademe veya 2.kademede çalıştırırsın o yüzden fark çok belli olmaz. Şahsen bende 65cfm fanlar var ama kontrolcüsünden 1.kademede ayarlı 300 devir falan anca dönüyor. Full yükte farklılıkları görürsün diğer türlü çok değişmez. Full yükte şimdiye kadar hiç çalıştırmadım hiç bir kasamı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın evet fiyat olarak bir şey denmez fakat orjinali gibi olacağını sanmıyorum. bazıları thermalrightın fanlarının sesli olduğunu söylemişler. Zaten fan olarak sessizlik aranıyorsa ya noctua ya arctic gerisinde illa ki ses olacaktır 3 aşağı 5 yukarı. Şu an orjinalini kullanan biri olarak yeterli ayarlarda gayet sessiz ve güzel performans alıyorum. Lian li setup kurduğum için fandan kaçmadım :) Zaten 40 yılda bir böyle köklü değişiklik yapıyoruz olmuşken tam olsun kafası :)
Yani 20k 25k zor denkleştiren birisi için fanlara 6000 7000 TL vermek biraz koyuyor o yüzden ya çin malı ya da böyle ucuz olan modeller tercih ediliyor. Şahsen 100k üzeri kasa toplamadığım sürece bende koymam lian li. Kaliteli olabilir ama bir fana 1500 TL vermem.

corez

80+ Bronze
1 tane cektim bakalım cok bir şey beklememek lazım görüntü odaklı fanlar premium fan olarak bakarak alırsanız üzülürsünüz . su fanları 1200 rpmde sabit calıstırsan odada başın agrır :D

fiyatta bu arada dünya pazarına göre indirimli degil 8.5 euro suan almanyada

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
1 tane cektim bakalım cok bir şey beklememek lazım görüntü odaklı fanlar premium fan olarak bakarak alırsanız üzülürsünüz . su fanları 1200 rpmde sabit calıstırsan odada başın agrır :D

fiyatta bu arada dünya pazarına göre indirimli degil 8.5 euro suan almanyada
Dünya pazarına göre bizde hiç bir şey indirimli değil maalesef.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
aslında var cpularda , mesela gaminggen tr phantom spiriti 1.3k ya sattılar :D
Küçük ürünlerin getirilmesi büyüklere göre daha kolay ve ucuz. Tray gelmesinin ve traylerin ucuz olmasının sebebi bu. Konteyner ile geldiği içi 1 konteyner kiralanıyor içine ne kadar malzeme getirilse. Hatta bazı firmalar kasaların boş kısımlarına koyuyorlar bu tarz ürünleri yer kaplamaması için. Atıyorum 1 konteynera 100 tane kasa giriyorsa o 100 kasanın içine 1000 tane işlemci koyuyor. Böylelikle kargodan tasarruf yapılıyor. Veya sadece işlemci getirecekse zaten çok az yer kapladığı için maaliyeti düşük oluyor.

corez

80+ Bronze
Küçük ürünlerin getirilmesi büyüklere göre daha kolay ve ucuz. Tray gelmesinin ve traylerin ucuz olmasının sebebi bu. Konteyner ile geldiği içi 1 konteyner kiralanıyor içine ne kadar malzeme getirilse. Hatta bazı firmalar kasaların boş kısımlarına koyuyorlar bu tarz ürünleri yer kaplamaması için. Atıyorum 1 konteynera 100 tane kasa giriyorsa o 100 kasanın içine 1000 tane işlemci koyuyor. Böylelikle kargodan tasarruf yapılıyor. Veya sadece işlemci getirecekse zaten çok az yer kapladığı için maaliyeti düşük oluyor.
dogrudur ama su yayınladıgınız ürünü 300 tl normal fiyatı , indirimlide 230 TL'ye verebilirlerdi :)

Top Bottom