Nevermore
80+
- Reaksiyon skoru
- 98
1000rpmden sonra sesliNe kadar hocam ipal edelim o zamangeçenlerde birisi önermişti. İndirimi görünce paylastim bende
1000rpmden sonra sesliNe kadar hocam ipal edelim o zamangeçenlerde birisi önermişti. İndirimi görünce paylastim bende
Keşke direk qp'den alsaydınız tanesi 237'e beyaz aldım dün bugün kargo geldiHepsiburada'dan alanların fanları geldi mi? Benimkini kargoya vermediler hala. Kayıt açtırdım.. Satıcı onlinealışverişyap bende ki..
N11'den aldım 749 TL'ye o ayrı... Siz 711 TL'ye N11 den mi Hepsiburada dan mı aldınız?Keşke direk qp'den alsaydınız tanesi 237'e beyaz aldım dün bugün kargo geldi
n11 hocam yeni hesap açtım 75 TL indirimle aldımN11'den aldım 749 TL'ye o ayrı... Siz 711 TL'ye N11 den mi Hepsiburada dan mı aldınız?
N11'den bende aldım beyaz olanı o geldi bugün. N11 kuponları geçmiyordu bu üründe yeni hesap indirim olmuştur.. Hepsiburada'dan aldığım ise kargoya vermedi satıcı. Satıcı mesaj da almıyor. Kayıt açtırdım ama muhtemelen siparişi iptal edecekler.n11 hocam yeni hesap açtım 75 TL indirimle aldım
Hocam fanları kullandınız mı ses seviyesi nasıl akşam takıcam bende yeni hesap kuponu ile oluyor eevetN11'den bende aldım beyaz olanı o geldi bugün. N11 kuponları geçmiyordu bu üründe yeni hesap indirim olmuştur.. Hepsiburada'dan aldığım ise kargoya vermedi satıcı. Satıcı mesaj da almıyor. Kayıt açtırdım ama muhtemelen siparişi iptal edecekler.
Yok işteyim eve geldi kargo. Ama akşamda bakamam. Çok yorgun oluyorum birde sıcaklar olunca. Hafta sonu ilgileneceğim. TV altına pc koyacağım bütün parçalar geldi hafta sonu montaj yapacağım.Hocam fanları kullandınız mı ses seviyesi nasıl akşam takıcam bende yeni hesap kuponu ile oluyor eevet
Bende işteyim akşam büyük ihtimalle montaj yaparımYok işteyim eve geldi kargo. Ama akşamda bakamam. Çok yorgun oluyorum birde sıcaklar olunca. Hafta sonu ilgileneceğim. TV altına pc koyacağım bütün parçalar geldi hafta sonu montaj yapacağım.
Aldım kurdum bile hocam.Hepsiburada'dan alanların fanları geldi mi? Benimkini kargoya vermediler hala. Kayıt açtırdım.. Satıcı onlinealışverişyap bende ki..
Ses seviyesi çok fazla değil bence. Kulaklık takip oyun oynarken falan hiç duymuyorum ben. Hava kalitesi olarakta gayet başarılı benceHocam fanları kullandınız mı ses seviyesi nasıl akşam takıcam bende yeni hesap kuponu ile oluyor eevet
Benim masanın altında kalıyor rahatsız edecek bi ses seviyesi var mıdır hocamAldım kurdum bile hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses seviyesi çok fazla değil bence. Kulaklık takip oyun oynarken falan hiç duymuyorum ben. Hava kalitesi olarakta gayet başarılı bence