LORN
80+ Bronze
Dahası
Bu fiyatta başka alternatif var mı alıp geçeyim mi?Fazla bile. Çok rahat.
Bu fiyatta başka alternatif var mı alıp geçeyim mi?Fazla bile. Çok rahat.
Bu işlemciye alternatif olarak daha uygun bir üründe bakabilirsin aslında. Bu ürünü beğendiysen alabilirsin.Bu fiyatta başka alternatif var mı alıp geçeyim mi?
Mesela ne alınabilir senceBu işlemciye alternatif olarak daha uygun bir üründe bakabilirsin aslında. Bu ürünü beğendiysen alabilirsin.
Tüh Geçenlerde Düz Phantom Spiriti 2K'ya SattımHocam bu neymiş böyle ya. Bayıldım.
varBurst modeli ile arasında çok fark var mı ?
DeepCool AK620 Zero Dark
Mesela ne alınabilir sence
yeter niye yetmesin bunlar yüksek işlemcilerde render tarafında yetersiz kalıyorlar günlük kullanım kosullarında cok daha iyilerBen anlamadım şimdi yetiyor mu yetmiyor mu 9800x3d ye adam sanırım modellerden hangisi iyi oluyor bilmiyorum (aydinlatilirsam sevinirim. Se spirit falan farkları bilmiyorum) ama daha düşük model ile 7800x3d yetiyorsa da az ısınan a üst model yeter galiba altı üstü cs oynucaz.
Bu hangi soğutucu? İsmi var mı hocam çok beğendim.yani dediğim gibi tabi tercih meselesi
sıvıyı satarsam bunun beyazı gelirse yeni çıktı alma planım var
havadada görsel olan çok
böyle durduna bakma ramın üstüne gelmiyor bile.
Alıntıyı görüntüle
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
bi ak620 kadar yakışıklı değil ama çoğu soğutucudan güzelHocam bu neymiş böyle ya. Bayıldım.
Eldeki SE'yi satıp alasım gelmedi değilThermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
sendeki 1650rpm felan bu 2150 felan performans farkı ordan geliyor 3dba ses farkı var doğal olarak.Eldeki SE'yi satıp alasım gelmedi değil
Sesli olan modeldi sanırsam bu demi fanları daha randımanlı çalışıyor falan demişlerdi.
0 seste seste calıstıgında bu evo serisi işlemciyi daha soguk tutuyorEldeki SE'yi satıp alasım gelmedi değil
Sesli olan modeldi sanırsam bu demi fanları daha randımanlı çalışıyor falan demişlerdi.