🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 SE 1.597 TL

Bozulursa garanti kabul etmiyor mu hocam ? Ve ben sıvı kaçak yaparsa ne olur diye düşündüm de bir çok kişi o sıvıdan bir şey olmaz dediğini duydum bilemedim hocam hiç voltaj elleyesim yok işlemciye zarar gelmesinden korkuyorum.
Öyle kolay kolay pompadan radyatörden su sızacak kadar arıza olmaz. En fazla fanların ömrü kısadır ya da pompa bozulur. Konudan bağımsız içindeki sıvı iletkendir sızması durumunda zarar verir. Son olarak iyi bir 360mm soğutucu alsanız dahi o voltajlarla oynamak zorundasınız. Yaptığınız işlem zararlı değil.

Öyle kolay kolay pompadan radyatörden su sızacak kadar arıza olmaz. En fazla fanların ömrü kısadır ya da pompa bozulur. Konudan bağımsız içindeki sıvı iletkendir sızması durumunda zarar verir. Son olarak iyi bir 360mm soğutucu alsanız dahi o voltajlarla oynamak zorundasınız. Yaptığınız işlem zararlı değil.
Phantom spirit 120 SE’yi kullanayım o zaman hocam. Sizinle birlikte voltaj ayarlarını yapabilir miyiz ya da bana ne yapacağımı anlatabilir misiniz rica etsem ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSİ b650m gaming plus anakartım.

Phantom spirit 120 SE’yi kullanayım o zaman hocam. Sizinle birlikte voltaj ayarlarını yapabilir miyiz ya da bana ne yapacağımı anlatabilir misiniz rica etsem ?

MSİ b650m gaming plus anakartım.
O konuda problem olmaz özelden yardımcı olurum fakat bu işlere uzaksan eğer 360mm AIO almak senin konforun için daha iyi olur. Kule tipi kullanmak için biraz konfor alanından çıkman gerekiyor.

O konuda problem olmaz özelden yardımcı olurum fakat bu işlere uzaksan eğer 360mm AIO almak senin konforun için daha iyi olur. Kule tipi kullanmak için biraz konfor alanından çıkman gerekiyor.
Ne önerirsiniz hocam bu işlemci için ?

4K bandında

Nasıldır hocam ? https://www.incehesap.com/deepcool-le360-v2-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-83789/

Ne önerirsiniz hocam bu işlemci için ?

4K bandında

Nasıldır hocam ? https://www.incehesap.com/deepcool-le360-v2-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-83789/
Hiç fena olmayan bir ürün. Bütçe çıkarsa aşağıdaki modeli tavsiye ederim.

Hiç fena olmayan bir ürün. Bütçe çıkarsa aşağıdaki modeli tavsiye ederim.

Aralarında kaç derece oynar hocam ? Ya da size attığım DeepCool bana yeterli olur mu ? 70 derece yukarısı görmek istemiyorum. Bu modelde bir sorun çıkar mı genel olarak sıvı soğutucu hakkında pek bilgi sahibi değilim.

Bunuda buldum hocam

Aralarında kaç derece oynar hocam ? Ya da size attığım DeepCool bana yeterli olur mu ? 70 derece yukarısı görmek istemiyorum. Bu modelde bir sorun çıkar mı genel olarak sıvı soğutucu hakkında pek bilgi sahibi değilim.

Bunuda buldum hocam
Şu listeden bakabilirsin hocam. MSI hakkında bir bilgim yok, baktığım bir model değil.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-31 223842.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-31 223842.webp
    19 KB · Hit: 23
Bir arkadaş Artic dışı sakın sıvı soğutma alma dedi kafamı karıştırdı yine hocam.
Arctic rakiplerinden kalın boru ve kalın radyatör kullanmasına rağmen pompa hızı hep düşük bu yüzden dakika da sıvı itiş gücü az oluyor. Şöyle 3200-3700rpm gücünde pompa yapsa fanı sessiz tutsa daha güzel olacak.
Deepcool yeni Gen5 pompa barındırıyor 3400rpm hızlara eriştiği için bakır plaka da oluşan sıcaklığı daha hızlı radyatöre aktarabiliyor.
Screenshot_1.webp

Deepcool sıvı soğutmanın en yüksek pompa hızı, Arctic sıvı soğutmanın en düşük pompa hızı kadar ses çıkarıyor.

Son düzenleme:
Arctic rakiplerinden kalın boru ve kalın radyatör kullanmasına rağmen pompa hızı hep düşük bu yüzden dakika da sıvı itiş gücü az oluyor. Şöyle 3200-3700rpm gücünde pompa yapsa fanı sessiz tutsa daha güzel olacak.
Deepcool yeni Gen5 pompa barındırıyor 3400rpm hızlara eriştiği için bakır plaka da oluşan sıcaklığı daha hızlı radyatöre aktarabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Deepcool sıvı soğutmanın en yüksek pompa hızı, Arctic sıvı soğutmanın en düşük pompa hızı kadar ses çıkarıyor.
Hocam emeğinize sağlık çok iyi anladım. Aigo AP360 hakkında düşünceleriniz neler ? R 7 7800x3d gibi bir işlemciyi 70 dereceden yukarı çıkarmıyormuş. Siz bilgili bir hocamsınız, ap360 al derseniz phantom spirit siparişimi iptal geçeceğim.

DeepCool Le360 v2 tercih et derseniz onu da tercih edebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,283
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri