Neler Yeni

🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Maşallah . bende ekran kartının altına koyduklatım çok ses yapıyordu çıkardım ama güç kaynağının üzerine gelendi galiba ses yapan diğer 2 slotu bir ara denicem . 14 cm fan pek yok olanlarda pahalı yoksa kasanın ön tarafına düşünüyorum 3 adet .
sesi şöyle söylıyım pwm olduğu için yükte alt ve usttekı 6 fanı sessiz modda kullanıcak şekilde ayarladım o sekilde kasa ile aramda 30cm falan var masanın üzerınde kasa o sekilde 47 db falan geliyor ses , yükte 55 falan oyun harıcınde coğu zaman müzik acık oldugu ıcın onuda duymuyorum müziğe odaklandıgım ıcın oyundada aynı sekıl oyna odaklandıgımda farketmıyorum fan sesını ( kulaklık takmadan oyun ve müzik dınlıyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:

C12 ler mi daha iyi hocam bekliyim mi stok gelmesini
amazonda stokta var diyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
C12 ler mi daha iyi hocam bekliyim mi stok gelmesini
C12 ler v3 olarak gelirse gelir artık v3 modelleri çıktı onların. Sendekilerle fark olur mu bilmiyorum ama. Muhtemelen sesi kesmişlerdir. Biraz fazla sesli gibi onlar.

corez

80+ Bronze
sesi şöyle söylıyım pwm olduğu için yükte alt ve usttekı 6 fanı sessiz modda kullanıcak şekilde ayarladım o sekilde kasa ile aramda 30cm falan var masanın üzerınde kasa o sekilde 47 db falan geliyor ses , yükte 55 falan oyun harıcınde coğu zaman müzik acık oldugu ıcın onuda duymuyorum müziğe odaklandıgım ıcın oyundada aynı sekıl oyna odaklandıgımda farketmıyorum fan sesını ( kulaklık takmadan oyun ve müzik dınlıyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonda stokta var diyor
Yuksek rpmde sessizlik sadece be quiet light wingte var onun disinda cogu fanlar assagi yukari ayni

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Palo DAYI 👑

80+ Gold

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Performans olarak nasıl? Tipleri çok güzel ama şuan başka şeyler almayı düşünüyorum bilemedim

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Salih

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap