🔥İndirim ThermalRight Sonsuz Ayna Fan 399 TL

Maşallah . bende ekran kartının altına koyduklatım çok ses yapıyordu çıkardım ama güç kaynağının üzerine gelendi galiba ses yapan diğer 2 slotu bir ara denicem . 14 cm fan pek yok olanlarda pahalı yoksa kasanın ön tarafına düşünüyorum 3 adet .
sesi şöyle söylıyım pwm olduğu için yükte alt ve usttekı 6 fanı sessiz modda kullanıcak şekilde ayarladım o sekilde kasa ile aramda 30cm falan var masanın üzerınde kasa o sekilde 47 db falan geliyor ses , yükte 55 falan oyun harıcınde coğu zaman müzik acık oldugu ıcın onuda duymuyorum müziğe odaklandıgım ıcın oyundada aynı sekıl oyna odaklandıgımda farketmıyorum fan sesını ( kulaklık takmadan oyun ve müzik dınlıyorum )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C12 ler mi daha iyi hocam bekliyim mi stok gelmesini
amazonda stokta var diyor

C12 ler mi daha iyi hocam bekliyim mi stok gelmesini
C12 ler v3 olarak gelirse gelir artık v3 modelleri çıktı onların. Sendekilerle fark olur mu bilmiyorum ama. Muhtemelen sesi kesmişlerdir. Biraz fazla sesli gibi onlar.

sesi şöyle söylıyım pwm olduğu için yükte alt ve usttekı 6 fanı sessiz modda kullanıcak şekilde ayarladım o sekilde kasa ile aramda 30cm falan var masanın üzerınde kasa o sekilde 47 db falan geliyor ses , yükte 55 falan oyun harıcınde coğu zaman müzik acık oldugu ıcın onuda duymuyorum müziğe odaklandıgım ıcın oyundada aynı sekıl oyna odaklandıgımda farketmıyorum fan sesını ( kulaklık takmadan oyun ve müzik dınlıyorum )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda stokta var diyor
Yuksek rpmde sessizlik sadece be quiet light wingte var onun disinda cogu fanlar assagi yukari ayni

Performans olarak nasıl? Tipleri çok güzel ama şuan başka şeyler almayı düşünüyorum bilemedim

Geri