Amd Cuda desteği yok yapay zeka ile üretim yapamazsın demek 9070 serisine bi destek güncelleme getiriyorlar ama aşşağısında yok oyun için alcaksan 11 12k ya...
Benimde dragos fanları yüzünden az kalsın yangın çıkacaktı yaptıkları fan yüzünden ve şuanda 1 yıl olcak hepsi tık tık sesler çıkarıyor sen daha bekle o...
Ne oynuyosun sen her oyunda atıyo demişsin sıcaklıkların normal derecede değil biraz yüksek elinde başka ram varsa öyle dene, tek slot yapıp dene
testmem5...
Sürücülerini komple sil bidaha kur temizden
OC yapıyorsan yapma işlemcin niye 86 derece
8K 16K yap dediğim şeyi yükselt az daha işe yaramadıysa 15 30 yap...
Sıra tabanlı oyunun türü zaten. free şekilde combat olayını anlayamadım. bende normalde hiç böyle bi oyun aramadım ancak 1 dakikasında bile sıkılmadım...
Exp 33 oynadınmı . oynadığım en iyi oyun hikaye grafik oynanış bi kusur bulamazsın hiç ilgisi olmayanın bile zevkle oynayabileceği bir oyun
Kingdom come 1 i...
Çok saçma servis, servise muhtaç olma işi daha saçma 5 saatte kapanıyormu telefon yani kaçak malmı satmışlar napmışlar eminmiyiz orijinal s25 u olduğuna...
16gb ram konu kapanmıştır 32 ya da 24 yap ferahla yeni bi dünyada doğ. darboğaz yapma imkanı yok 6600xt kim 5500e darboğaz yapsın ama işlemci 100 ekran...