Arama sonuçları: *

1. Erdmsn

Hepsiburada doa raporlu monitör

20k bandında satılıyorda sebebi ne satıcı zevkine göre satıyor 20k ya ediceği max para zaten 4k 4.5k sana iade bile zorla vermiştir o adamlar
  2. Erdmsn

Ryzen 5 5600 İşlemci için ekran kartı Önerisi

1080p için niye 4060i yükseltmeye çalışıyorsun amacın ray tracing felan açıyım değilse alma boşa 4070
  3. Erdmsn

Ryzen 5 5600 İşlemci için ekran kartı Önerisi

Amd Cuda desteği yok yapay zeka ile üretim yapamazsın demek 9070 serisine bi destek güncelleme getiriyorlar ama aşşağısında yok oyun için alcaksan 11 12k ya 6800xt al 2k max ayar 60fps nin altında oynamazsın genelde 80 90 ortalama çoğu oyunda 9060xt 16gbdan güçlü kart 6.5k cebine kalır ama eğer...
  4. Erdmsn

Yardım edin yoksa kafayı yiyeceğim

Benimde dragos fanları yüzünden az kalsın yangın çıkacaktı yaptıkları fan yüzünden ve şuanda 1 yıl olcak hepsi tık tık sesler çıkarıyor sen daha bekle o fanlar neler neler yapıcak sana
  5. Erdmsn

fanın modellini söyle bana dragos kasa fanı deme ama herşeyi de onu deme
  6. Erdmsn

Rtx 3070 vs rx 6700 xt

3070 olanı boşver direk 6700xt tek tek toplamış olsan yine o paraya belki ucuza alırsın. benim tavsiyem 6800xt olur
  7. Erdmsn

çalışma portu powera bağlı olsa ayarlayamazdın ama anakarta takılıyorsa dedikleri gibi olabilir
  8. Erdmsn

Biligili biri yardım edebilirimi oyundan atma sorunu

Ne oynuyosun sen her oyunda atıyo demişsin sıcaklıkların normal derecede değil biraz yüksek elinde başka ram varsa öyle dene, tek slot yapıp dene testmem5 ile test et ramleri nasıl olduğunu bilmiyorum videodan öğrenebilirsin, ekran kartın sıcaklığı normal duruyor büyük ihtimalle onla ilgisi...
  9. Erdmsn

Sürücülerini komple sil bidaha kur temizden OC yapıyorsan yapma işlemcin niye 86 derece 8K 16K yap dediğim şeyi yükselt az daha işe yaramadıysa 15 30 yap öyle dene Yaşadığın şey shaderlarla ilgili kesin ya da çok yüksek ihtimal Shader Cache'i temizle başlata disk temizleyici yaz directx...
  10. Erdmsn

Hikayeli oyun önerisi?

Sıra tabanlı oyunun türü zaten. free şekilde combat olayını anlayamadım. bende normalde hiç böyle bi oyun aramadım ancak 1 dakikasında bile sıkılmadım hikayeside inanılmaz güzel last of us 1 seviyesinde hikaye anlatımı var . Bu oyunun geliştirme hikayeside minecraft tarzında hobi olarak...
  11. Erdmsn

Öneri TEMU ÜRÜN ÖNERİ VE PAYLAŞIM

telefon kılıfı ejder kabartmalı hayatımda yaptıpım en iyi yatırım
  12. Erdmsn

Hikayeli oyun önerisi?

Exp 33 oynadınmı . oynadığım en iyi oyun hikaye grafik oynanış bi kusur bulamazsın hiç ilgisi olmayanın bile zevkle oynayabileceği bir oyun Kingdom come 1 i boşver ama 2. oynanır düzeyde bu iki oyunu tavsiye ederim başka herşeyi oynadıysan
  13. Erdmsn

Telefonum orjinal kılıfla 'toz' yüzünden çizilmiş

Çok saçma servis, servise muhtaç olma işi daha saçma 5 saatte kapanıyormu telefon yani kaçak malmı satmışlar napmışlar eminmiyiz orijinal s25 u olduğuna mümkünse direk iade yada değişim talep et
  14. Erdmsn

Yardım ARC Raiders kasma sorunu nasıl çözülür?

16gb ram konu kapanmıştır 32 ya da 24 yap ferahla yeni bi dünyada doğ. darboğaz yapma imkanı yok 6600xt kim 5500e darboğaz yapsın ama işlemci 100 ekran kartı 80 oluyorsa darboğaz var. bende 5600ü 6800xt ile kullanıyorum ama darboğaz yok 6600xt ile arasında 1 dağ fark var
  15. Erdmsn

Ay tozu olabilir belki bi belgeselde izlemiştim özellikle telefon kaplarını çiziyomuş
  16. Erdmsn

Oyun derken Oynadığım oyun valorant demişsin bende ona güldüm ahah sen uyarı derken arka kapak çizilebilir uyarısımı bekliyorsun servisten tozda dümdüz çizemez kapak felan küçük bi taş parçası çakıl tarzı bir şey çizmiştir kılıfı çıkarınca görmedinmi hiç taş parçası felan
  17. Erdmsn

Hangisini almak mantıklı?

Dostun mesajı düzenledi senin okuma yazman yokmu peki ?
  18. Erdmsn

Hangisini almak mantıklı?

6500xt ekran kartıylamı kullanıcak sistemi 9060xt linkini görmemişim
  19. Erdmsn

Oynadığın oyun cidden çok komikmiş telefona gelince samsung napsın anlamadım kılıfın içine taşmı koymuşlar
  20. Erdmsn

Vram sorunu anlatıyorsun şuan ekran kartını yazmamışsın buraya yada benim gözler bozuk 1767488093 SEnin çözümün windows+r bas çalıştıra sysdm.cpl yaz gelişmiş kısmını aç performans kısmından ayarlar bas orda birdaha gelişmiş . aşşağıda sanal bellek yazıyor onu değiştir şuan ne yazıyorsa 300...
Geri