Yeni uygun fiyatlı THERMALRİGHT ürünleri TL12 - FM360 - FW360

gelince konusunu aç takip ediyorum seni artık :D 25k trxx onu bile almayı düşünüyordum :D :D 10k veririm
ben her zaman takip etmiyorum ki dün aio yu aldığım için siteleri geziniyorum sadece yeni eklenen bir şeyler var mı diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz Eşya Alacak Olan Kişilere Bunu Söyleme Anlıyorlar Diye Sanıyorum :)
jumbum da aynı buna benzer aiolar 20-25k

ben her zaman takip etmiyorum ki dün aio yu aldığım için siteleri geziniyorum sadece yeni eklenen bir şeyler var mı diye.

jumbum da aynı buna benzer aiolar 20-25k
jumbum çok kazık asla onlara para kazandırmam. bir de 2 ay bekliyorsun saçma yani. üstüne garantide yok

jumbum çok kazık asla onlara para kazandırmam. bir de 2 ay bekliyorsun saçma yani. üstüne garantide yok
örnek verdim sadece asus rog da çıkardı bunlara benzer aio sence 10-15k mı olur?

örnek verdim sadece asus rog da çıkardı bunlara benzer aio sence 10-15k mı olur?
asusun fiyatlandırma politikası inanılmaz kötü zate ryujin kastediyorsun sanırım. 16k satıyorlar. asla vermem o kadar para dünya param olsa asus almam ben sevmiyorum

Bir türlü reverse gelmedi gitti düzgün model.

arkadaşlar bana en uygun fiyatlı 14600KF soğutmak için 240mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Bugün de kargoya vermezlerse ben iptal etcem

240 o işlemciye yaramaz paranı çöpe atarsın
Sakın etme aynı performansı sağlıyor. Hatta DEEPCOOL daha iyi diyebilirim.

LE360
LE360.webp

MV360
Screenshot_4.webp

Son düzenleme:
Çok az fark var aynı watt değerlerinde, DEEPCOOL daha iyi duruyor.

Etme aynı performansı sağlıyor. Thermalright en baba sıvı soğutmalarından sözde.

LE360
Alıntıyı görüntüle
MV360
Alıntıyı görüntüle
yok direkt soğutma almıcam fana bascam parayı :D kapak açıkken soğutuyor spirit

Geri