🔥 Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Siyah Sıvı Soğutucu 🔥 Tekrar Stoklarda 🔥

Ana başlıkta fiyat yazmıyor. Neyi kaç paradan görüp fırsat diye paylaştın bilmiyoruz. @Michael_Scofield
Başlığı Tekrardan Okuman Dileğiyle .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright frozen warframe pro 360mm white dan geçilir mi? Beyazı yoku bunun? Yeni aldım gerçi de bu daha iyiyse çekicem direkt 🤣 200-209cfm halis mı yav
CFM Olayı Güzel , Ekran Boyutu Mükemmel Boyutlarda Geçilir Bence :kizginpeepo:

Beyaz Sistemde Kullanacaksan Bilemem , Çokta Aman Aman Sırıtmaz . 😅

Cfm=hiç sıvı soğutma fanında. İhtiyacın olan şey statik basınç
Statik Basıncı Artic Pro Kadar Değil Belkim Ama Ekranlı İsteyenler İçin İyi Bir Alternatif Olur .

Artic Pro Sürümde Ekran Koysaydılar Yok Satardı Orası Ayrı Konu Keşke Olsaymış Pro Sürümüne Özel Ekran .

Son düzenleme:

Merhaba Arkadaşlar,
ryzen 5 7500f işlemcim var ilerde x3d işlemciye geçmek istiyorum bu sıvı sogutma beni ömürlük götürebilir mi ona göre alacağım. Teşekkürler

Yok ya konudan bağımsız dedim zaten ürünle alakalı olarak yorum yapmadım. Arcticin fanları da çok iyi değil radyatör ve pompası güzel. Başka fanlarla çok daha iyi çalışıyor arctic.

Statik Basıncı Artic Pro Kadar Değil Belkim Ama Ekranlı İsteyenler İçin İyi Bir Alternatif Olur .

Artic Pro Sürümde Ekran Koysaydılar Yok Satardı Orası Ayrı Konu Keşke Olsaymış Pro Sürümüne Özel Ekran .

Merhaba Arkadaşlar,
ryzen 5 7500f işlemcim var ilerde x3d işlemciye geçmek istiyorum bu sıvı sogutma beni ömürlük götürebilir mi ona göre alacağım. Teşekkürler
Ekran Şart Değilse Bunu Alman Daha İyi Olur .

Kasan 420 Destekliyorsa Kaçırma .

Yok ya konudan bağımsız dedim zaten ürünle alakalı olarak yorum yapmadım. Arcticin fanları da çok iyi değil radyatör ve pompası güzel. Başka fanlarla çok daha iyi çalışıyor arctic.
Yok Fanları İyi Bir Çok Ürüne Kıyasla , Pompasıda Güzel .

Statik Basıncıda Fanlar Sağlar Zaten Ya :)

Ekran Şart Değilse Bunu Alman Daha İyi Olur .

Kasan 420 Destekliyorsa Kaçırma .

Yok Fanları İyi Bir Çok Ürüne Kıyasla , Pompasıda Güzel .

Statik Basıncıda Fanlar Sağlar Zaten Ya :)
hocam sistemi yeni topluyorum ekranlı olmasınıda istiyorum konu sahibinin attıgı ürün beni ömürlük götürmez mi , daha kasayı almadım

hocam sistemi yeni topluyorum ekranlı olmasınıda istiyorum konu sahibinin attıgı ürün beni ömürlük götürmez mi , daha kasayı almadım
Buyrun Konu Sahibi Benim :)

Ekranlı Olmasını İstiyorsan Götürür Seni Ekranıda Diğer Modellere Kıyasla İyidir .

Valla baya memnunum warframe pro dan

Hocam Altta Resmi Sitesini Attım Ya :)

2,87 Küsürdü Yanlış Hatırlamıyorsam .
Warframe pronun mu yoksa vision in mu?

Valla baya memnunum warframe pro dan

Warframe pronun mu yoksa vision in mu?
1756400068338.webp
1756400117291.webp

H2om mi öyle bi şeydi yazılışı