🔥 Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Siyah Sıvı Soğutucu 🔥 Tekrar Stoklarda 🔥

frozen warframe ve hyper vision modellerinin ekranları arasında bir fark var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım farkı var gözle görülür biçimde

warframe kullanıcısı olarak ne önerirsiniz hyper vision mı alıyım
Valla 200-209 CFM değeri var Total 3 fanın CFM değeri imiş sanırım o bölersek 69.6 ya denk geliyor warframe ise 70-79 CFM her fan

Fanlari durdurmanin yolu dc moda alip az voltaj verip durdurabilirsin,internette fanlarin kac db ses verdigi de zaten belli ,fan basinci berbat demissin ama nasil test ettiğin belirsiz ,vaadettigi degerleri vermiyorsa zaten iade ederdin etmemissin,900de sesliyse zaten sorun var demektir ya da sen kasanin dibindesin,1000 rpm üstü kullanmak zorunda degilsin isinmiyorsa niye fanin ömründen yiyorsun
He aynen 2 paket fanda bozuk demi fanboyluk yapma bana dc modda spirit kullanıyorum biostan ayarladım ona rağmen ses yapıyır arada kendi hızını artırıp duruyor kafa ütülüyor zaten dc modda nasıl oluyorsa. kasanın fanları 850 900 civarı sabit zaten kasanın kapağını açtığımda ekran kartının 7 derece serinlemesinden ne denli berbat basınçlara sahip olduğunu anlıyorum fanların a4 testi yaptığımda da ufak vakum dışında bir halt yok fanboycuk tamam mı tatmin ettim mi senç nasıl test ettiğimi nasıl kullandığımı söyleyerek. phantom spiriti de garantiye yolladım bir halt yok diyip geri yolladılar fanları yollamaya gerek yok 2 pakette aynı çıktı toplam 6 fan 6 sıda bozuk olacak hali yok ilk aldığımda da 800 rpm e çektim katlanabilir olduğundan ve sadece valorant cs oynadığımdan kulaklıktan zaten duyulmuyordu sonra kasa dibindeyse demişsin ben ne halt etmeye kocaman kasa alıpta kasanın içinde görsel şölen yaptım tabikide masanın üstünde dibimde duracak gidip güzel gözüksün diye kurduğum sitemi ayağımın kenarına koyup görüntüden mahrum mu kalayım onuda geçtim yerde süpürge gibi tüm tozu çekecek

Thermalright frozen warframe pro 360mm white dan geçilir mi? Beyazı yoku bunun? Yeni aldım gerçi de bu daha iyiyse çekicem direkt 🤣 200-209cfm halis mı yav
Cfm=hiç sıvı soğutma fanında. İhtiyacın olan şey statik basınç

He aynen 2 paket fanda bozuk demi fanboyluk yapma bana dc modda spirit kullanıyorum biostan ayarladım ona rağmen ses yapıyır arada kendi hızını artırıp duruyor kafa ütülüyor zaten dc modda nasıl oluyorsa. kasanın fanları 850 900 civarı sabit zaten kasanın kapağını açtığımda ekran kartının 7 derece serinlemesinden ne denli berbat basınçlara sahip olduğunu anlıyorum fanların a4 testi yaptığımda da ufak vakum dışında bir halt yok fanboycuk tamam mı tatmin ettim mi senç nasıl test ettiğimi nasıl kullandığımı söyleyerek phantom spiriti de garantiye yolladım bir halt yok diyip geri yolladılar fanları yollamaya gerek yok 2 pakette aynı çıktı toplam 6 fan 6 sıda bozuk olacak hali yok ilk aldığımda da 800 rpm e çektim katlanabilir olduğundan ve sadece valorant cs oynadığımdan kulaklıktan zaten duyulmuyordu sonra kasa dibindeyse demişsin ben ne halt etmeye kocaman kasa alıpta kasanın içinde görsel şölen yaptım tabikide masanın üstünde dibimde duracak gidip güzel gözüksün diye kurduğum sitemi ayağımın kenarına koyup görüntüden mahrum mu kalayım onuda geçtim yerde süpürge gibi tüm tozu çekecek
Okumadım ama kesinlikle haklısınız Volkan bey.

1756395674202.webp

320mm warframe pro aldım aşırı memnunum bozuk cıktı bir ram fan direk değişim yaptılar komple

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,071
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri