Genel Olarak Thermalright Ürünleri Birden Fırladı Zaten Hocam .Görüntü on numara ama fiyatı frezer 3 pro varken bu pahalı oluyor
Yok güzel marka iyi işler yapıyorlar ama fiyat performans olduğu için tutulmuştu fiyatı yukarı çekerse seçenek çoğalırGenel Olarak Thermalright Ürünleri Birden Fırladı Zaten Hocam .
Aynen O Yüzden Sitem Ediyorum Bende .Yok güzel marka iyi işler yapıyorlar ama fiyat performans olduğu için tutulmuştu fiyatı yukarı çekerse seçenek çoğalır
4.7k ya aldım geçen k kartımda puan birikmiş sayesinde yoksa 5.5kAynen O Yüzden Sitem Ediyorum Bende .
Önceden F/P Olarak Tercih Ediliyordu , Talep Artınca Fiyatı Yükseltirlerse Sonuçlarına Katlanırlar Valla![]()
Sana Koymaz Hocam4.7k ya aldım geçen k kartımda puan birikmiş sayesinde yoksa 5.5k
Başlığı Tekrardan Okuman Dileğiyle .
Fırsat Kısmında Açmamın Nedeni Tekrar Stoklara Girmesi !Ne başlıkta ne konu içeriğinde fiyat bilgisi yok? Kaç liradan gördün de fırsat diye paylaştın hala bilmiyorum. Belki fiyat sonradan değişti.
Alıntıyı görüntüle
Freezer 3 pro fiyatını kesinlikle hak etmiyor, ses açısında da en gürültülü çalışan soğutuculardan bir tanesiGörüntü on numara ama fiyatı frezer 3 pro varken bu pahalı oluyor
Fırsat Kısmında Açmamın Nedeni Tekrar Stoklara Girmesi! Fark Ettiysen İndirim Olarak Paylaşmamışım .
Mantığına Hayran Kalıyorum Ben Buraya Referans Bir Fiyat Versem Adam 6 Ay Sonra Alsa Ne Olur Almasa Ne Olur 6 Ay İçinde Değil Gün İçinde Fiyatlar Dalgalı Haldeyken Senin Bu Mantığın Bitirdi BeniBu konuyu 6 ay sonra gören biri, referans fiyat vermezsen 2 katına da alır
Bunu Bilmeyen Yoktur Diye Düşünüyorum .Ürün stoğa girer normalin 2 katı olur almak mantıklı olmaz.
Freezer 3 pro fiyatını kesinlikle hak etmiyor, ses açısında da en gürültülü çalışan soğutuculardan bir tanesi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yersin tabiiLian Li Lite önerdiğim de Freezer 3 pro daha iyi diye kaç kez linç yedim...![]()