🔥 Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Siyah Sıvı Soğutucu 🔥 Tekrar Stoklarda 🔥

Yok güzel marka iyi işler yapıyorlar ama fiyat performans olduğu için tutulmuştu fiyatı yukarı çekerse seçenek çoğalır
Aynen O Yüzden Sitem Ediyorum Bende .

Önceden F/P Olarak Tercih Ediliyordu , Talep Artınca Fiyatı Yükseltirlerse Sonuçlarına Katlanırlar Valla :)

Aynen O Yüzden Sitem Ediyorum Bende .

Önceden F/P Olarak Tercih Ediliyordu , Talep Artınca Fiyatı Yükseltirlerse Sonuçlarına Katlanırlar Valla :)
4.7k ya aldım geçen k kartımda puan birikmiş sayesinde yoksa 5.5k

Başlığı Tekrardan Okuman Dileğiyle .

Ne başlıkta ne konu içeriğinde fiyat bilgisi yok? Kaç liradan gördün de fırsat diye paylaştın hala bilmiyorum. Belki fiyat sonradan değişti.

1756412266316.webp

Ne başlıkta ne konu içeriğinde fiyat bilgisi yok? Kaç liradan gördün de fırsat diye paylaştın hala bilmiyorum. Belki fiyat sonradan değişti.

Alıntıyı görüntüle
Fırsat Kısmında Açmamın Nedeni Tekrar Stoklara Girmesi !

Fark Ettiysen İndirim Olarak Paylaşmamışım .

Fırsat Kısmında Açmamın Nedeni Tekrar Stoklara Girmesi! Fark Ettiysen İndirim Olarak Paylaşmamışım .

Ürün stoğa girer normalin 2 katı olur almak mantıklı olmaz. Kaç liradan gördün de makul diye paylaşın ben onu soruyorum. Bu konuyu 6 ay sonra gören biri, referans fiyat vermezsen 2 katına da alır 5 katına da. Şu başlıkları doğru düzgün açmak zor değil... Neyse hayırlı forumlar.

Bu konuyu 6 ay sonra gören biri, referans fiyat vermezsen 2 katına da alır
Mantığına Hayran Kalıyorum Ben Buraya Referans Bir Fiyat Versem Adam 6 Ay Sonra Alsa Ne Olur Almasa Ne Olur 6 Ay İçinde Değil Gün İçinde Fiyatlar Dalgalı Haldeyken Senin Bu Mantığın Bitirdi Beni :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün stoğa girer normalin 2 katı olur almak mantıklı olmaz.
Bunu Bilmeyen Yoktur Diye Düşünüyorum .

Tekrar Stoklarda Yazmamın Nedenlerinden Biride Bu Zaten !

Düzde Paylaşabilirdim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri