❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

Benim ki full yükte 144w ortalama çekerken 80 85 arası am5 işlemcilerin am4 e göre daha fazla ısındığını varsayarsak gayet normal bir durum
Alınır mı sizce önerir misiniz? Bir de ne zamandır kullanıyorsunuz?

Alınır mı sizce önerir misiniz? Bir de ne zamandır kullanıyorsunuz?
Fiyatına göre alınabilecek en iyi 360mm sıvı soğutmalardan kesinlikle öneririm lcd ekranı olmasıda en büyük artısı bu fiyat bandında 7 8 tane 360mm kullandım radyatör pompa ve fan kalitesi 3 aşağı beş yukarı aynı bitfenix cube v2 kullandım en çok önerdikleri arctıc freezer2 kullandım hem 420 hem 360 hepsinin performansı birbirine yakın öyle ahım şahım bir fark görmedim bu 360 olarak başarılı sayılabilecek düzeyde lcd ekran olmasıda avantajı öneririm.

Neyini beğenmedin hocam ben de alıcam da
Görüntü güzelde hocam soğutması eksik kalıyor bide galiba benimkinin argb si bozukdu bakalım bilgisayarcıya verdim arada bir ortadaki fan takılıp tak tak yapıyor tabi bunlar zamanla olan şeyler 6 aydır bende bakalım nasibimizde ne varsa

Ben kullanıyorum bu fiyata öneririm. Deepcool ld360 vardı benzer performansları var ama deepcool pompa sesi şelale gibiydi. Bu ürün daha sessiz. Bu fiyata alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,314
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri