❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

4 aydır sorunsuz kullandığım model bu fiyata ekranlı 360mm en iyisi diyebilirim. İyzico ile daha da düşebilir. Ben 4500 TL'ye almıştım.

Hocam güzel gibide kule tipi almak f/p olarak daha iyi cfm değerleri bu soğutmadan daha fazla tercihen.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
müsait olan varsa fikir verebilir mi ? iyi bayramlar

Malzeme kalitesi iyi değil işlemci sıcaklığını göstermemesi kötü ben alıp hemen satmıştım sırf ekranı var diye aldım şiddetle tavsiye etmiyorum şuan phantom sipirit kullanıyorum memnunum

Malzeme kalitesi iyi değil işlemci sıcaklığını göstermemesi kötü ben alıp hemen satmıştım sırf ekranı var diye aldım şiddetle tavsiye etmiyorum şuan phantom sipirit kullanıyorum memnunum
Nasıl göstermiyor. cpu ve gpu nun sıcaklık ve % kaç kullanıldığına kadar gösteriyor ekranda. Sen ayarlayamamışsın.

4 aydır sorunsuz kullandığım model bu fiyata ekranlı 360mm en iyisi diyebilirim. İyzico ile daha da düşebilir. Ben 4500 TL'ye almıştım.

Hocam merhaba bende de aynı sıvı soğutma var ryzen 7 7700x de 100 de yüzde 92 dereceleri görüyorum

Hocam merhaba bende de aynı sıvı soğutma var ryzen 7 7700x de 100 de yüzde 92 dereceleri görüyorum
Merhaba kardeşim bende aynı kombinasyonu kullanıyorum 7700x için normal bır değer

İyi değil ya bu soğutma değiştiricem
Benim ki full yükte 144w ortalama çekerken 80 85 arası am5 işlemcilerin am4 e göre daha fazla ısındığını varsayarsak gayet normal bir durum

Geri