halilkocatas
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
7800x3d için alicam sizde işe yarar mi ?
%10 bitti%10 var bide heralde sitede
Hocam güzel gibide kule tipi almak f/p olarak daha iyi cfm değerleri bu soğutmadan daha fazla tercihen.4 aydır sorunsuz kullandığım model bu fiyata ekranlı 360mm en iyisi diyebilirim. İyzico ile daha da düşebilir. Ben 4500 TL'ye almıştım.
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
| İşletim Sistemi | FreeDOS |
|---|---|
| İşlemci ailesi | Intel® Core™ i9 14. nesil işlemci |
| İşlemci | Intel® Core™ i9-14900K (Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 6,0 GHz'e kadar, 36 MB L3 önbellek, 24 çekirdek, 32 iş parçacığı) 1 2 |
| Yonga kümesi | Intel® Z790 |
| Grafik | Bağımsız, NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 (24 GB... |
Nasıl göstermiyor. cpu ve gpu nun sıcaklık ve % kaç kullanıldığına kadar gösteriyor ekranda. Sen ayarlayamamışsın.Malzeme kalitesi iyi değil işlemci sıcaklığını göstermemesi kötü ben alıp hemen satmıştım sırf ekranı var diye aldım şiddetle tavsiye etmiyorum şuan phantom sipirit kullanıyorum memnunum
Göstermiyor kardeş pompanın sıvısının sıcaklığını gösteriyorNasıl göstermiyor. cpu ve gpu nun sıcaklık ve % kaç kullanıldığına kadar gösteriyor ekranda. Sen ayarlayamamışsın.
Uygulamasından değiştirebiliyosun onuGöstermiyor kardeş pompanın sıvısının sıcaklığını gösteriyor
Hocam merhaba bende de aynı sıvı soğutma var ryzen 7 7700x de 100 de yüzde 92 dereceleri görüyorum4 aydır sorunsuz kullandığım model bu fiyata ekranlı 360mm en iyisi diyebilirim. İyzico ile daha da düşebilir. Ben 4500 TL'ye almıştım.
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
Merhaba kardeşim bende aynı kombinasyonu kullanıyorum 7700x için normal bır değerHocam merhaba bende de aynı sıvı soğutma var ryzen 7 7700x de 100 de yüzde 92 dereceleri görüyorum
İyi değil ya bu soğutma değiştiricemMerhaba kardeşim bende aynı kombinasyonu kullanıyorum 7700x için normal bır değer
Neyini beğenmedin hocam ben de alıcam daİyi değil ya bu soğutma değiştiricem
Benim ki full yükte 144w ortalama çekerken 80 85 arası am5 işlemcilerin am4 e göre daha fazla ısındığını varsayarsak gayet normal bir durumİyi değil ya bu soğutma değiştiricem