Arama sonuçları: *

1. akifemre

PUBG lobi yüklenmiyor

dns ayarı değiştim çözüldü
  2. akifemre

PUBG lobi yüklenmiyor

Fotoğrafda gördüğünüz gibi initalizing ekranında kalıyor uzun süre bekletiyor, her oyuna girdiğimde ve oyun sonları bu sıkıntıyı yaşıyorum, format attım şuan pc'de sadece PUBG var fakat sorunum çözülmedi ve oyun ssd'de Ekran Kartım: RTX2060 İşlemci: Ryzen 7 1700x Ram: Corsair Vengeance 16GB 3000mhz
  3. akifemre

Corsair k55 klavyemin bilek desteği kırıldı

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Accessories-%7C-Parts/Gaming/Gaming-Keyboards/K68-K66-Keyboard-Wrist-Rest-Accessory/p/CH-8970039-NA k68/k66 için buldum acaba benimkine uyar mı :D birde 10 dolar fiyatı ?
  4. akifemre

nerede satılıyor bir fikrin var mı ?
  5. akifemre

Corsair k55 klavyemin bilek desteğinde bir tane diş kırıldığı için sürekli yerinden çıkıveriyor küçücük bir parça sadece :) bunu nasıl çözebilirim ?
  6. akifemre

RİVAL 110 faremin tekerleği bozuldu

bu işin daha alternatif bir çözümü yok mu ? farenin içini açmak istemiyorum çünkü
  7. akifemre

içini nasıl açıcam ? bozmıyayım sonra :D
  8. akifemre

rampage mouse'umun sol tıkı artı scroll'u bozulmuştu :D
  9. akifemre

Vatandan veya Teknosa'dan almıştım ama faturam yok bir sıkıntı çıkar mı ?
  10. akifemre

Selamlar, SteelSeries Rival 110 kullanmaktayım fakat tekerleği birkaç gündür doğru düzgün alta veya yukarı gitmiyor. sayfayı düzgün bir şekilde alta doğru çekemiyorum, bu parça değişebiliyor mu ? yada servise nasıl gönderebilirim ? (şu ana kadar kullandığım bütün mouse'ların tekerleği bozuldu)
  11. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

Görev yöneticisi-performans-bellek=hız
  12. akifemre

Xmp not supported ?

Bios sürümünü başarılı bir şekilde güncelledim, daha sonra manuel olarak ram'i 3200mhz olarak ayarladım fakat hala aynı sorun :D ? xmp desen o tekrardan yok ne yapmam gerekiyor ?
  13. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

Çok teşekkür ediyorum, bios güncellemesini başlatıyorum şimdi inşallah bir sıkıntı olmaz :) 1595191143 Bios'u güncelledim manuel olarak ddr4 3200mhz olarak ayarladım ve voltaj ayarını da dediğin gibi yaptım fakat 1600mhz oldu nedir sebebi ? :D
  14. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

Acil cevap bios güncellemesi yaparken voltaj ile ilgili bir ayar yapmam gerekiyor mu?
  15. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

XMP üzerinden yaparken aynı işlemi uygulayacak mıyım?
  16. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

Manuel olarak ayarladığımda hızlar tekrardan eskisi gibi oluyor 1595186333 Voltajı nasıl yükseltebilirim?
  17. akifemre

1060mhz ram ile PUBG ?

Manuel olarak ayarladığımda ve res attığımda hiçbir şey değişmiyordu sonrasında 2 yıl önceki eski bir anakart sürümünü kullandığımı öğrendim. Bugün bios güncellemesi yapıcam :)
  18. akifemre

Xmp not supported ?

Peki ya bunun için flash bellek almak zorunda mıyım ? kullanmıyorum çünkü :D
  19. akifemre

Xmp not supported ?

Bilgili birisi varsa, beni yönlendirsin o zaman 3200mhz bir rami 1060'da 2 sene boyunca kullanmak ve yeni farkına varmış olmam :D
  20. akifemre

Xmp not supported ?

Benim bios sürümüm 27.04.2017 x370 sitesinde en son çıkış tarihli bios 2020-07-09 güncellemem gerekiyor mu ? gerekiyorsa basit bir işlem mi ? daha önce hiç yapmadım
Geri