Xmp not supported ?

😮😮. Bios sürümünüz geri kalmış bir sürüm. Güncellerseniz muhtemelen XMP kullanabileceksiniz. Ancak nasıl güncelleneceği hakkında çok fikrim yok, sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Bilgili birisi varsa, beni yönlendirsin o zaman 3200mhz bir rami 1060'da 2 sene boyunca kullanmak ve yeni farkına varmış olmam :D

Benim bios sürümüm 27.04.2017 x370 sitesinde en son çıkış tarihli bios 2020-07-09 güncellemem gerekiyor mu ? gerekiyorsa basit bir işlem mi ? daha önce hiç yapmadım
Yalnız dikkat et. BIOS güncellemesi sırasında flash bellek çıkarsa veya elektrik kesintisi olursa anakartı susturursun. Servise göndermek zorunda kalırsın. Korkma zor bir işlem değil ama çok dikkatli ol.

Yalnız dikkat et. BIOS güncellemesi sırasında flash bellek çıkarsa veya elektrik kesintisi olursa anakartı susturursun. Servise göndermek zorunda kalırsın. Korkma zor bir işlem değil ama çok dikkatli ol.
Peki ya bunun için flash bellek almak zorunda mıyım ? kullanmıyorum çünkü :D

Evet dostum almak zorundasın. Almışken de iyisini al. 3.0 al.
Bios sürümünü başarılı bir şekilde güncelledim, daha sonra manuel olarak ram'i 3200mhz olarak ayarladım fakat hala aynı sorun :D ? xmp desen o tekrardan yok ne yapmam gerekiyor ?

Bios sürümünü başarılı bir şekilde güncelledim, daha sonra manuel olarak ram'i 3200mhz olarak ayarladım fakat hala aynı sorun :D ? xmp desen o tekrardan yok ne yapmam gerekiyor ?
Bilmiyorum ki dostum. BIOS ayarlarını sıfırla. BIOS pilini çıkar 1 dakika bekle sonra tekrar tak. BIOS ayarları sıfırlanmış olacak. Ondan sonra tekrar dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,459
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri