Arama sonuçları: *

• Users: fatjh
  • Order by date
  1. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Kasanın üstü ne yazıkki 2x140mm fan destekliyor fakat radyatör işin içerisine girdiğinde mosfet soğutucularına temas ediyor. oyüzden 240mm maks alabileceğim aio boyutu.
  2. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Wraith prismi satmayı düşünüyorum fakat soğutma güncellememi haziran ayı içerisinde yapacağım o zaman halen ilgileniyor olursanız size ulaşırım prism hakkında. Hava soğutma almak istememin sebebi kasamın üst panelde 280mm desteklememesi ön panele radyatörde takmak istemiyorum.Fakat önerilere...
  3. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Fanları değiştirmek isteme sebebim 1.si soğutucunun boyutu tam kasam ile denk gelecek şekilde fanlı yükseklik 165mm ve kasam maks 165mm destekliyor. Ayrıca ramlerim düşük profilli olmadığı için değme yapar mı diye bir çekincem oluştu çünkü fanı yukarı kaydıma gibi bir opsiyonum olmayacak...
  4. F

NOCTUA NH-D15 Hakkında

Merhabalar bir sorum olacak suan ryzen7 3700x i wraith prism soğutucusu ile kullanıyorum. Tüm çekirdekleri 4.25 mhz e ai suite3 5-way optimization üzerinden sabitledim.Fakat full yük altında 75 derecelere dayandığından daha fazla frekans yükselmedi. Soğutucuyu değiştirmek istiyorum. Normalde...
  5. F

Öneri 144hz, 1ms Monitör Önerisi

Asus Vg24vq önerebilirim
  6. F

Oyun için R7 3700X vs İ7 9700K

Sadece oyun için ise 3700x fazla bile gelir. Çok çekirdek pek kullanmam diyor isen r5 3600 işini görecektir. Ama intel ile kıyaslarsam 3700x alırım ki aldım :)
  7. F

10.000 TL Monitörsüz Ekipmansız Sistem Tavsiyesi

10.000 gibi bir bütçe işe kesinlikle eğer am4 tabanlı sistem kuracak isen x570 chipsetini ve en az 3800x işlemci almanı öneririm. 2070 şuan için bir çok oyun için ideal performans seviyesinde.
  8. F

Yardım ANAKART TAVSIYESİ🐎

Prime modelini kullanıyorum. Soğutucuları vs gayet güzel iş yapıyor. Üst kısımdaki aydınlatması düz bir şerit iken alt kısımdaki rgb ekran kartının arkasında kalıyor. Rgb olarak pek yeterli olmasada pwm fan kontrol pini sayısı usb portu sayısı olarak gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Debug led...
  9. F

İŞLEMCI ÖNERİSİ 🦐

3700x kullanıyorum eğer 1080p yayın veyahut ağırlıklı olarak render almayacak isen r5 3600 alabilirsin. hoş 3700x 1080p yayın için pek yeterli değil gibi ama yinede param var diyorsan 3900x alıp bir daha işlemci konusunu düşünmemeni öneriririm :)
  10. F

Cooler master mb 520 rgb. rpm ses

Mb511 kullanıyorum. Direkt olarak psu ya bağlamanı önermem biraz fazla ses yapıyor ve biraz fazla toz çekiyor :) Lakin fanları kabloları uzun yeterince uzun değil ve eğer anakartın 4 pin girişinden dc fan kontrolüne izin vermiyor ise fan hızlarını kontrol edemiyorsun. (Bağlantıları 3 pin...
  11. F

çoklayıcı yardım

3pin ve yahut 4 pin pwm bağlantılarını yukardaki çoklayıcıya yapamazsın o çoklayıcı 4 pin rgb fan çoklayıcısıdır.
  12. F

Corsair Çoklayıcısı yokmu?.

Lightning node pro satın alman gerekli sanırım o bağlantı ile fanları bağlaman için. Corsair LL120 fan incelemelerine bakabilirsin orada detaylı bahsediliyor.
Top Bottom