Arama sonuçları: *

1. C

Yasal İade Hakkım Engelleniyor: Trendyol Ve GTI Bilişim'den Mağduriyet

fikileriniz için teşekkür ederim sağolun
  2. C

Maalesef trendyol çok sıkıntıya sokmaya başlamış gerçekten amazon bu konuda başka bir seviyede görece (hepsiburada fena değil) bu arada trendyol asistan botla değil canlı destekle görüştüm ısrarla mesafeli satış sözleşmesinde elektronik eşyaların iade kapsamında olmadığını belirtiyor
  3. C

güzel bakış açısı seni tebrik ederim evet sürecin uzamasını ben de istemezdim ama ilk gönderdiğimde de hdmi olsa bile yine üreticiye göndereceklerdi. tavsiyen için sağol
  4. C

ikinci defa iadede niye inisiyatif onda kalsın böyle bir yasal düzenleme mi var iade hakkım kaybolsa iade kodu da oluşturamazdım. sana da bol şanss
  5. C

ikinci iademde 14 günlük süre içerisinde gerçekleşti mesele ikinci kez iade değil ki trendyol asistan açılan teknolojik ürünler 14 gün iade kapsamında olmaz diyor 1760291520 dalgınlıkla unutmuşum yoksa iade için eksiksiz göndermem gerekliğini ben de biliyorum
  6. C

18 Eylül’de Trendyol üzerinden sipariş ettiğim, GTI Bilişim tarafından gönderilen Lenovo Legion R24e 23.8" 180hz 0.5MS (MPRT) FHD IPS Gaming Monitör (67CCGAC4TK) ürününü 20 Eylül’de teslim aldım. Ürünü açtığımda ekranda siyah gölgelenme ve bir adet ölü piksel olduğunu fark ettim. 6502 sayılı...
  7. C

🔥İndirim 🔥🔥 Lancool 207 Digital Siyah 🔥🔥

Ben kasayı 2600 e a Ben 320R kasayı 2600 e satinca vicdanim rahatladı 🤣 Bu arada kendi fanları Argb siz
  8. C

4 pinli soket üzerinden anakarta bağlanabiliyor ayrıca 2 fan birbirine bağlı olduğu için çoğaltici olmadan iki soket yeterli oluyor
  9. C

MSI 320R vardı ama indirimi görünce kaşıntım tuttu bu kasayı aldım Sanki astronotum gpu CPU sıcaklık ve kullanım yüzdelerini anlık görme merakım var. Çok kullanışlı LCD ekrani var istersen ikincil monitör gibi de kullanabiliyorsun ama saçma olur. 🤣 Ben PC kapanınca isteğe göre açık kalan tarih...
  10. C

Lianli ile delirmeceler
  11. C

İ3 ile darboğaz yapmayan ekran kartı?

Darboğaz drop ya da crash yapan bir durum değil yav Sisteminde en düşük kalan parça ne ise en fazla onun kadar performans alırsın 6800 XT ekran kartı ile 8. Nesil i3 işlemcide sana darboğazı yani performans limitini işlemcin verir. Performansini arttırmak istiyorsan işlemcini yükseltmelisin...
  12. C

❌İndirim Bitti! Beyaz Oyuncu Koltuğu 7,500₺ | JYSK

https://t.me/indirimkaplani telegram kanalı var
  13. C

babalar gününde 750 tl indirim vardı bide halkbank 750 tl parafpara verdi öyle 10.500 e geldi 1750887861 o akşam enki x 9.999 enki 11.999 idi
  14. C

geçen hafta 10.500 TL ye 3 taksitle razer enki aldım gerçekten başka bir seviyeymiş indirime denk gelirse tavsiye ederim.
  15. C

Yardım 9800x3d'yi değiştirmeme gerek olur mu sizce ?

Öncelikle darboğaz nedir ne değildir onu bu videoyu izleyerek fikir edinmeni tavsiye ederim Video
  16. C

❌İndirim Bitti! Acer Nitro V 15 -> RTX 4060 - i7 13620H - 16 GB 1024 GB -> 19797TL (Teknosa)

Bence makul Al sat yapacak olsam bu fiyata satardım 😅 1748934159 Güzel bir masaüstü sistemim olmasına rağmen bu fırsatı kaçırdığima üzüldüm. Daha sonra ucuucuna bütçe denk getirmeye çalışanların kacirmasina daha çok üzüldüm umarım onlara yeni nasipler çıkar
  17. C

PC HOCASI-GG12 vs PARDUS-MAG4060Ti | Sizce hangi sistemi almalıyım?

https://www.tebilon.com/amd-7600-gabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-a620m-h-16gb-ddr5-500gb/
  18. C

Öneri PSU seçiminde faydalı bir video buldum

Rica ederim 🫡
  19. C

Öneri PSU seçiminde faydalı bir video buldum

Nebi Akgün isminde bir YouTube kanalı var her bilgisayar bileşeni için ayrı ayrı video çekiyor. Özellikle PSU konusundaki videolari benim için çok bilgilendirici oldu piyasadaki tüm psu markaları CWT, SEASONIC, GREAT, WALL, HEC, FSP, XHY, HKC, HIGH POWER firmalarına fason üretim yaptırıyormuş...
  20. C

Sizce PC yi kapatmadan bekletmelimiyiz

Donanıma verirse yüksek sıcaklıklar zarar verir sen PC yi kapattığın anda güç çekmediğinden ısı yukselmesi imkansız ayrıca oyunu kapatıp masa üstüne dönene kadar işlemci ve ekran kartı soğumuş oluyor Keyifli oyunlar...
Geri